2777
2789
عنوان

خواهرم خیلی حسوده

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 30 پست
استارتر شاید از روغنه راضی نبوده گفته برات یچی دیگه بخرین

ن خودش چهار تا قوطی خالی ازش داشت تعریف می‌کرد همیشه از روغنه 

ولی تنها همین مورد نیست تو همه چی در حق من حسوده 

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودمم میدونم خیلی زشته این اخلاق چون من رفتم دکتر یه عالمه هزینه کردم اون بهم معرفی کرده فلان محصول ...

ن عزیزم این یه روغن آرگان معمولی بود .من دیدم خوبه گفتم بخرم .ولی خواهرم ترسید نکنه موهای من. از اون بهتر بشه یوقت

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

خودمم میدونم خیلی زشته این اخلاق چون من رفتم دکتر یه عالمه هزینه کردم اون بهم معرفی کرده فلان محصول ...

زیاد حرص نخور عزیزم چون محصولی که مناسب پوست و موی شماست قطعا به دیگری نمیسازه مثل اینکه بنده خدا داره خودزنی میکنه از یکی میپرسه چی زدی بگو منم برم بخرم😐 

اسم روغن؟

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

حسود نیس منم حس بدی دارم یکی چیزایی ک دارمو بگیره مثلا ادکلن منو ازوقتی خاهرم خریده بدم میاد وقتی میزنم یاد اون میوفتم خب بوی تن اونو میده🤣🤣🫠

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.