2777
2789
عنوان

با اینکه جوش دارم آرایش نمیکنم

95 بازدید | 7 پست

قبلا چون جوش داشتم کل صورتم کرم پودر و ضد آفتاب رنگی بود بعد کلا میکاپ کره ای میکردم کلا چهره ام عوض میشد... الان یه مدته هیچیه هیچیه به پوستم نمیزنم ارایش نمیکنم نهایت رژ لب و دیگه ته تهش بخوام برم مهمونی یه سایه چشم آروم... و شاید باورش سخت باشه ولی الان واقن حس بهتری دارم راحت ترم انگار بعد اصن حس میکنم از وقتی آرایش نمیکنم پوستم بهتر شده بعد تو خیابون که صورتمو تو شیشه میشه ها میبینم دیگه نسبت به جوشام ریکشن منفی نشون نمیدم باهاشون کنار اومدم اعتماد به نفسمو نمیگیره

اسی اگر ناراحت میشی بگو تا پیامم رو پاک کنم ولی واقعا به دعای از ته دلت نیاز دارم مهربونم

میشه به نیت امام زمان عج و به نیت حاجاتی که دارم یه حمد و یه صلوات بخونین ؟

الهی خیر ببینین به حق امام جواد علیه السلام

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان