2777
2789

اسی اگر ناراحت میشی بگو تا پیامم رو پاک کنم ولی واقعا به دعای از ته دلت نیاز دارم مهربونم

میشه به نیت امام زمان عج و به نیت حاجاتی که دارم یه حمد و یه صلوات بخونین ؟

الهی خیر ببینین به حق امام جواد علیه السلام

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه دختر مهربون لر که تهران دنیا امده ولی تبریز زندگی میکنه و ارزوی دیدن شیراز داره ولی نه لری بلده نه تبریزی نه شیرازی اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره. سه تامون دختر هستیم یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن ولی اکثرا خودم تو سایت هستم .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید یا جاهای گردشگری نظرتون راجب رشته معماری بگید

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

همه ی شهر های تورک لهجه شون با هم دیگه فرق داره

اونایی که افکار و عقایدشون تو ۱۴۰۰ سال پیش مونده با من بحث نکنن؛ چون اون موقع گوشی و نت نبوده، اگه حرفی داری سوار شترت شو و بیا بهم بگو!

اطراف ینی مثلا کجاها؟ 

ما شبستریم ی فرق جزئیی 

تبریزی ها یکم کش و قوس میدن کلمات رو 

شبستری ها صاف و ساده و واضح صحبت میکنن

مردم خود شهر تبریز ی مقدار ادایی صحبت می‌کنن بعضی هاشون 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏

لهجه ی تبریز مخصوص شهر تبریزه با همه ی شهرهای دیگه حتی شهرهای اذربایجان شرقی هم فرق داره

مثلا ما تبریزی ها اینجوری میگیم چند تا مثال میزنم : 

بعیشله یعنی ببخشید ولی همه جا ترکا میگن باغیشلایین یا گذشت الیون !

در لهجه بقیه سوز میچسبه ولی در تبریز سیز مثلا در اردبیل ارومیه و ... میگن گدیسوز ( یعنی میرید ؟ ) ولی در تبریز میگن گدیسیز ؟ و و ی جاشون عوض میشه

در تبریز بعضی افعال مخفف میشه مثلا همین گدیسوز که بالا مثال زدم اگه سریع صحبت کنی د و ی هم حذف میشه اینطوری میشه گِسَن؟ ( یعنی میری ؟ )

تو بعضی افعال به جای یم از ام استفاده میشه مثلا بقیه جاها میگن یاتاجییم ( میخابم ) ولی تو تبریز میگن یاتاجام 

تو شهرستان های سمت مراغه عجبشیر کلا گ ندارن مثلا به گئجه میگن ججه به گلسین میگن جلیسن ؟ 

منه تبریزی اگه شما دو سه جمله ترکی بگی صد در صد متوجه میشم که شما تبریزی هستی یا نیستی . تازه اونم توی نوشتار نه صحبت کردن ! اگه صحبت کردن واقعی یا ویس باشه که رو هوا متوجه میشم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز