2777
2789

چهار سال پیش باهاش آشنا شدم تقریبا از همون اول هم شرایط خانوادگیش هم شغلیش هم مالیشو میدونستم از همون چهار. سال پیشم قصدمون ازدواج بود تو این چهار سال بالا پایین زیاد داشتیم قهر دعوا ولی از ی جا ب بعد حس کردم بهتر از این آدم بزا من نیست ک بخواد درکم کنه 

ما ازشون بالاتریم از هر لحاظ از شغل تحصیلات خودم تا خانواده ها ولی برام اصلا مهم نیست کاملا تو این چهار سال بهم ثابت شده 

مامانم کم ییش این اواخر فهمیده بود میدونه دوسش دارم  

و ب خواسته من احترام گذاشتن منم بچه نیستم سی سالمه 

الان ک نامزد کردیم از بس فامیلای ما حرف میزنن میگن این خانواده در شان شما نیست 

بایذ جای بهتری دختر میداذین مامان بابام چون انتخاب خودشون هم نبوده دلسرد شدن انگار. خجالت می‌کشن و منم حالم خیلی بده 

کاربری از آذر ماه دست منه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس می‌کنم با انتخابم اعتماد ب نفس خانوادم و خودم خورد شده 

حالا اونا هم هیچ مشکلی ندارن ی خانواده خوب سالم فرهنگی 

پذرش معلم بوده مادرش خانه دار بقیه خواهر برادرا با سواد 

گاما از لحاظ مالی معمولیه

من کاره ای نیستم مامان بابام داغون شدن

بخدا اگه جات بودن با همین ازدواج میکردن الان چون کس دیگه کرده اینجوری میکنن

آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹

بخدا اگه جات بودن با همین ازدواج میکردن الان چون کس دیگه کرده اینجوری میکنن

از سر خودشون ک زیاده ولی اینا میگن ب خانواده ما یعنی پدر مادرم این آدما نمیخورن 

خب انسانیت چی سالم بودند چی 

عزیزم اگه از الان بخوای به حرف مردم توجه کنی زندگیت خراب میشه.. اینو بدون که از الان که تازه نامزدی کردی حرف میزننننن تا بعد عا که بچه دار بشی ... دهن مردم همیشه بازه زندگیتو تلخ نکن لذتشو ببر مهم خودتی فقط

از سر خودشون ک زیاده ولی اینا میگن ب خانواده ما یعنی پدر مادرم این آدما نمیخورن خب انسانیت چی سالم ب ...

شما درست میگی 

پدر مادرت نباید تحت تاثیر قرار بگیرند خودت تونستی بحرف باهاشون 

آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹