2821
2789
امیرها با تمام بد نامی ولی یه ویژگی دارن که به طرف مقابل خیلی بستگی داره . ببخشید اینو میگم ولی امیر ...

میشه حستو راجب من بگید❤️❤️

در مورد آیندم چی میشه

کی بچه دار میشم شوهرم چه حسی بهم داره 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم من که زندگیم خراب شده هانیه ازفامیلامه گفتم ازشمابپرسم اخرش چی میشه من دوری بچه هام داغون شدم ...

چند سال قهر دلیل داره . هانیه نه دل میکنه نه اونقدر منفوره که بشه ازش دل کند . نه دو طرف میرن سمت آشتی نه سمت قهر . حرف زدن در مورد این موضوع کاملا بی نتیجه س . هر چقدر بیشتر صبر کنن این برزخ طولانی میشه . نمیشه هم تمومش کرد . اگر هانیه اشتباه نابخشودنی کرده بهتره حقیقتو قبول کنه . وقتی یه قهر ۳ سال طول کشیده یعنی یه طرف پشیمونه و یه طرف اعتماد نداره . یا هر دو طرف شرایط جدا شدن رو ندارن ولی دلشون دیگه با هم نیست . اینجور مواقع فقط باید مراقب بود که بدتر نشه . آدم مجبور به باج دادن بی نتیجه نشه . اگر لازم شد یه بازی برد برد باید انجام بشه . مثل یه قرارداد سفت و سخت . شک ندارم وابستگی عاطفی خیلی شدید یکی از دلایل این بلاتکلیفی طولانیه ‌. نامزد هانیه اگر بخواد هم دیگران پرش میکنن . شک نکن هر کاری فکرشو کنی کردن . جادو هم کردن . شما هم لا اقل باطلش کنید . اگر هانیه باز هم قصد داره صبر کنه فقط یک سال صبر کنه . یا به نتیجه میرسه یا اگر نرسه صد سال به نتیجه نمیرسه . 

میشه حستو راجب من بگید❤️❤️در مورد آیندم چی میشهکی بچه دار میشم شوهرم چه حسی بهم داره

حسم بهم میگه زیاد وابسته ی شوهرت نباش . یعنی جوری نباش که بگی اگر شوهرم رهام کنه چی میشه . چه جوری زندگی کنم . بیچاره میشم. و ... . ول کن . اگر عادی باشی همه چیز طبق روال عادی پیش میره . دوستت هم داره . به وقتش مادر هم میشی . یه زندگی عادی هم داری . هیچ نگرانی هم تو زندگی نداری جز مسائل روزمره و نگرانی های عادی و قابل تحمل . 

2824
2823
2791
2779
2792