2821
2789
هانیه یه ویژگی داره که نادیده ش گرفته . زندگی مشترک همیشه اولش شیرینه و دو طرف برای هم جذابیت دارن . ...

عزیزم چندساله عقدن نه ازدواج دارن  نه  طلاق همش قهرن  

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هانیه یه ویژگی داره که نادیده ش گرفته . زندگی مشترک همیشه اولش شیرینه و دو طرف برای هم جذابیت دارن . ...

میشه هرچی ازم حس میکنی بگی؟

اون چیزی که توی ذهنمه جواب همون سوالیه که مدت هاست ذهنم رو درگیر کرده؟

باشد که اشک بعدیتان، اشک شوق باشد.🍀

من فقط بهت یه پیشنهاد میکنم که اسم هر کی به شخصیتش میاد . گفتی امیر بود ؟ با احتیاط پیش برو . بیخود ...

اون چیزی‌ ک‌ میخام میشه ؟؟

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱

عزیزم از ویژگی ها کی ظاهری من میگید

هیکل متوسط کمی متمایل به چاق . البته نه چاق بهتره بگم تو پر . صورتت پره . ولی چاق منظورم نیست . یه ذره هم شکم و پهلو داری . هانیه ها اولش خوش هیکلن . بعدش خوش هیکل به نظر میرسن . آخرشم تمام هانیه ها ازدواج میکنن . تا حالا ندیدم یه هانیه مجرد بمونه . 

عزیزم چندساله عقدن نه ازدواج دارن نه طلاق همش قهرن

سلام . چقدر نام کاربری شما برای من آشناست . فکر کنم قبلا با شما خیلی حرف زدم .‌ اگر اینطور باشه حس میکنم انسان شریفی هستی ‌. نگران نباش ‌. نگرانی شما رو حس میکنم ولی همه چیز به نفع شما پیش میره ‌. 

هیکل متوسط کمی متمایل به چاق . البته نه چاق بهتره بگم تو پر . صورتت پره . ولی چاق منظورم نیست . یه ذ ...

توروخدا بهم بگو ادم برفی😭😭😭😭😭 حالم بده

باهاش وارد رابطه میشم یا نه

اکه اره چه زمانی؟ و چطوری

الان دوسم داره حسی بهم داره اصلا العان؟

هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱
سلام . چقدر نام کاربری شما برای من آشناست . فکر کنم قبلا با شما خیلی حرف زدم .‌ اگر اینطور باشه حس م ...

عزیزم من که زندگیم خراب شده هانیه ازفامیلامه گفتم ازشمابپرسم اخرش چی میشه من دوری بچه هام داغون شدم شوهرم ازسرلج بازی نمیزاره ببینمشون 😔😔

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

اون چیزی‌ ک‌ میخام میشه ؟؟

امیرها با تمام بد نامی ولی یه ویژگی دارن که به طرف مقابل خیلی بستگی داره . ببخشید اینو میگم ولی امیر مثل یه اسب عرب وحشی میمونه که یه دختر جدی و یه مقدار بی رحم میخواد که این اسب سرکش رو رام کنه . اگر بخوای میتونی اختیارشو کامل بگیری دست خودت . اونی که میخوای میشه به شرطی که اطمینان نکنی و همیشه حواست باشه و آتو بگیری و باج ازش بگیری و این مدلی اگر بخوای تا کنی میشه . 

2824
2823
2791
2779
2792