من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
هیکل متوسط کمی متمایل به چاق . البته نه چاق بهتره بگم تو پر . صورتت پره . ولی چاق منظورم نیست . یه ذره هم شکم و پهلو داری . هانیه ها اولش خوش هیکلن . بعدش خوش هیکل به نظر میرسن . آخرشم تمام هانیه ها ازدواج میکنن . تا حالا ندیدم یه هانیه مجرد بمونه .
عزیزم چندساله عقدن نه ازدواج دارن نه طلاق همش قهرن
سلام . چقدر نام کاربری شما برای من آشناست . فکر کنم قبلا با شما خیلی حرف زدم . اگر اینطور باشه حس میکنم انسان شریفی هستی . نگران نباش . نگرانی شما رو حس میکنم ولی همه چیز به نفع شما پیش میره .
امیرها با تمام بد نامی ولی یه ویژگی دارن که به طرف مقابل خیلی بستگی داره . ببخشید اینو میگم ولی امیر مثل یه اسب عرب وحشی میمونه که یه دختر جدی و یه مقدار بی رحم میخواد که این اسب سرکش رو رام کنه . اگر بخوای میتونی اختیارشو کامل بگیری دست خودت . اونی که میخوای میشه به شرطی که اطمینان نکنی و همیشه حواست باشه و آتو بگیری و باج ازش بگیری و این مدلی اگر بخوای تا کنی میشه .