سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
هیکل متوسط کمی متمایل به چاق . البته نه چاق بهتره بگم تو پر . صورتت پره . ولی چاق منظورم نیست . یه ذره هم شکم و پهلو داری . هانیه ها اولش خوش هیکلن . بعدش خوش هیکل به نظر میرسن . آخرشم تمام هانیه ها ازدواج میکنن . تا حالا ندیدم یه هانیه مجرد بمونه .
عزیزم چندساله عقدن نه ازدواج دارن نه طلاق همش قهرن
سلام . چقدر نام کاربری شما برای من آشناست . فکر کنم قبلا با شما خیلی حرف زدم . اگر اینطور باشه حس میکنم انسان شریفی هستی . نگران نباش . نگرانی شما رو حس میکنم ولی همه چیز به نفع شما پیش میره .
امیرها با تمام بد نامی ولی یه ویژگی دارن که به طرف مقابل خیلی بستگی داره . ببخشید اینو میگم ولی امیر مثل یه اسب عرب وحشی میمونه که یه دختر جدی و یه مقدار بی رحم میخواد که این اسب سرکش رو رام کنه . اگر بخوای میتونی اختیارشو کامل بگیری دست خودت . اونی که میخوای میشه به شرطی که اطمینان نکنی و همیشه حواست باشه و آتو بگیری و باج ازش بگیری و این مدلی اگر بخوای تا کنی میشه .