2777
2789
بچه ها میگم بیاین کنار هم باشین منم با یه پسر ۶ ساله دارم توافقی جدا میشم

ميخواي مستقل بشي؟

من نميتونم با خونوادم زندگي كنم چون مامانيم خيلي خو ب دلم ميكنه انگار بدبخت شدم ديگه،اعصاب موندن پيش اونارو ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون خودت کار نمیکنی اگه کمک مالی و عاطفی خوانواده رو داری جدا شو...وگرنه اصلا عاقلانه نیست با وجود ب ...

ببخش میگه عاقلانه نیس پس چی کنیم بمونیم زیر بار منت فحش بدبختی کتک

نه موتلو تورک دئنه تورک قیزیام آتام بابک آنام توموروس
نه بابا اصلن امکان نداره 

میشه از خانواده من متعصب تر نیست ،یعنی حاضر بودن بمیرم و طلاق نگیرم بعد دو ماه راضی شدن ،نمیدونی چه اه ناله و نفرینی کردن ولی بالخره پشتم اومدن

من خوشبخت میشم چون به قدرت خدا اعتماد دارم😍😍😉😉
ميخواي مستقل بشي؟ من نميتونم با خونوادم زندگي كنم چون مامانيم خيلي خو ب دلم ميكنه انگار بدبخت شدم د ...

مثل من دقیقا دقیق هااا منم بچمو میدم باباش خودم تنها برم دنبال یه جا

ميخواي مستقل بشي؟ من نميتونم با خونوادم زندگي كنم چون مامانيم خيلي خو ب دلم ميكنه انگار بدبخت شدم د ...

اره تازه من پولی ندارم فوقش ۲ تومن

ما زنا خیلی بدبختیم خیانت دیدیم باید حرف نزنیم خودمون زجر بدیم کتک خوردیم ساکت بمونیم زندانی شدیم چیزی نگیم به کسی بگی میگن بشین سر زندگیت خوب میشه با هزارتا البته نیش و زبون نگیمم روحمون کشتیم جسممون داره برا خودش زندگی میکنه واقعا نمدونم چرا در حق زنا این قدر ظلم میشه قدرت افتاده دست مردا ما الان خودمون از عربا خیلی جاهل تریم در مورد زنا 

خدااااااایاااااااااااا من امید دارم که حتما می شود 😊😊😊
باهمه این چیزا به نظرم طلاق بگیتا طلاق نگیری رو پای خودت واینمیستی بچت به یه مادر افسرده نیاز نداره

عزيزم من كنار اين مرد افسرده شدم اين بلا اي مرد سر من اورده من از از ١٥سالگيم كنارشم ديگه بنظرم اين اگه ميخواست شوهر ايده ال باشه تو اين ١٠سال شده بود اين همين چيزي كه هست ميمونه من كنارش فقط بيمار ميشم،

كسي حمايت نميكنه من ازش حق طلاقو گرفتم راحت ميتونم مهريمو بگيرم گفتم اينجا بپرسم ببينم كسي تجربشو داره از اينده بچم ميترسم، ن دل، دلكندن ازشو دارم ن بنظرم ميتونم اونجوري كه بايد ساپورتش كنم اگه بهونه باباشو گرفت چيكار كنم!!

عزيزم من كنار اين مرد افسرده شدم اين بلا اي مرد سر من اورده من از از ١٥سالگيم كنارشم ديگه بنظرم اين ...

ببین عادت میکنه بچه من ۱۵ سالگی ازدواج کردم بچتم کم کم عادت میکنه

عزیزم چندوقت بعد دادخواست طلاق دادگاه حضانت ومیده اصلا مراحل چجوریه  مرسی

میری دفتر خدمات قضایی درخواست حضانت میدی همون روز یافرداش برات میاد ک پرونده ت کدوم شعبه رفته بعد برو باقاضی صحبت کن زودتر نوبت بزنن واس جلسه نهایتش یکماه بعد جلسه میزارن جلسه هم فورمالیته هستش چون بچه تاهفت سالگی مال مادره یکهفته بعدشم رای دستت میاد هرچند نیازی هم به این رای نداری مگه جایی کار اداری داشته باشی مگراینکه پدر بچه رو گرفته باشه و به مادر نده ک رای یکروزه همون روز ک پرونده اومد شعبه صادر میشه رای فوری ک مادر بامامور بره بچه رو از باباش بگیره ک اونو هم باید تو دفتر خدمات قضایی عنوان کنی البته اگه پیش باباش باشه