2777
2789
شوهر من علني كرد كاراشو ديگه،ميگه دارم ميرم پيش دوستدخترم منم ميگم بسلامت خوش بگذره ديگه ب بيتفاوتي ...

چقدر وقیح یا خدا. حتما طلاق بگیر اصلا شک نکن. 

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان چندساله همخونه ايم،ديگه خسته شدم  ميتونم طلاق بگيرم ولي جو خونواده و فاميل خيلي بده  ...

باهمه این چیزا به نظرم طلاق بگیتا طلاق نگیری رو پای خودت واینمیستی

بچت به یه مادر افسرده نیاز نداره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
منم الان میخواستم تایپک بزنم خانوادم حمایت که نمیکنن پشتمم خالیه 

اولش سخت میگیرن که برگردی ولی وقتی ببیتن حق با تو هست و مصممی پشتت در میان مثل خلنواده من

من خوشبخت میشم چون به قدرت خدا اعتماد دارم😍😍😉😉
اولش سخت میگیرن که برگردی ولی وقتی ببیتن حق با تو هست و مصممی پشتت در میان مثل خلنواده من

نه بابا اصلن امکان نداره 

نه موتلو تورک دئنه تورک قیزیام آتام بابک آنام توموروس
تاهفت سال دادگاه حتما بچه روبه مادر میده ؟

آره عزیزم من خودم چن وقت پیش رفتم حکم دادگاه رو گرفتم واس حضانتش تا7سالگی پدرهم میتونه بره دادخواست ملاقات بده شوهرمن بعد9ماه تازه دادخواست داده بود ک امروز دادگاهش برگزار شد 

شما شوهرت خيانت ميكنه

خیانت نه.ولی به شدت بددهنه.تو یه اتاق 9متری منو با مادرشوهرم مجبور کرده زندگی کنم بادوتا بچه.خواهراش هرچی از دهنشون درمیاد بهم میگن.و من حق هیچ دفاعی رو ندارم از خودم.مادرش تا همسرم میاد شروع میکنه به بدگویی کردن ازم اونم به دروغ.وسواس شدید داره شوهرم.و کلی مشکل دیگه.