2777
2789
چه شرایطی باید داشته باشی داداگاه بچه رو بده به مادر  

اگه پدر سواخلاق داشته باشه مشروب خوارو معتاد باشه اونم باید پرونده کیفری داشته باشه تا7سال پیش مادره بعد پدر ک دختر9سالگی و پسر15سالگی ک سن بلوغه تصمیم مبگیره با کی باشه تو اون سن ازحضانت خارج میشه تصمیم گیرنده خودشه

چرا ميخواد جدا بشه؟

انروز تاپیک زدم درموردخواهرم که دامادمون  نمیزاره خواهرم جایی بره حتی خونه ی بابام میگه اگه میخوای بری بچه رو بزار برو یا به مشکلی میخورن بهش میگه بچه روبزارخودت برو خواهرمودیوونه کرده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره تصمیممو گرفتم ولی هنوزم میترسم از آینده تنهایی 9ماه اومدم خونه بابام خونواده م به هیچ عنوان راضی ...

بنظرم خيانت قابل بخشش نيست منم فردا ميرم پيش وكيل ببينم چي ميگه

من از خودم شناخت دارم ادم حساسيم هيچوقت ديگه نميتونم كنارش ارامش داشته باشم حتي اگه خوب بشه!!

انروز تاپیک زدم درموردخواهرم که دامادمون  نمیزاره خواهرم جایی بره حتی خونه ی بابام میگه اگه میخ ...

بنظرم خواهرت باهاش حرف بزنه ببينم دقيقن مشكلش سر اين موضوع چيه بعد حلش كنه!نشدم ديگه فكر طلاق باشه

همين اول ب طلاق فكر نكن

من بعداز ٨سال هنوزم ميترسم اينكارو كنم

شوهر من علني كرد كاراشو ديگه،ميگه دارم ميرم پيش دوستدخترم منم ميگم بسلامت خوش بگذره ديگه ب بيتفاوتي ...

خدایا چرا انقدر مردا وقیح شدن.عزیزم منم سختی زیاد دارم تو زندگیم.ولی بخاطر بچه هام دارم تحمل میکنم.واقعا خودمو فدای بچه هام کردم.چون اطرافم چندنفرو دیدم ک چون بچه طلاق بودن ازدواج موفقی نداشتن.نمیگم درمورد همه صدق میکنه ولی حتی فکر اینکه خواستگار دخترم بفهمه بچه طلاقه و پا پس بکشه و دخترم ....وای دیووتم میکنه 

انروز تاپیک زدم درموردخواهرم که دامادمون  نمیزاره خواهرم جایی بره حتی خونه ی بابام میگه اگه میخ ...

شوهرمنم تو بارداری همش بهم میگف بچه رو ازت میگیرم میدم مامانم بزرگ کنه وقتی هم بدنیا اومد هم همینطور تا اینکه یه روز بچه رو گذاشتم بغلش و گفتم مال خودت بده مامانت بزرگ کنه من میرم خونه مامانم ک همونجا سریع بچه رو به خودم داد گف من بچه رو بدون تونمیخام دیگه هم نگف بچه رو ازت میگیرم هرچند الان دوباره میگه من بهش گفتم7ساله شد بیاببر میدم به خودت

عزیزم دختر بچه تا هفت سالگی با مادره... از هفت سالگی تا 9 سالگی میره پیش پدرش... تو سن 9 سالگی خودش انتخاب میکنه که با پدر باشه یا مادر

^^ میسپارمت به لبخندها گرچه خودم مهمان بغض های بی دلیلم ^^
من ک بعید میدونم شوهرم بعد7سال بچه رو پیشم بزاره خیلی بدجنسه ولی همه میگن غصه اونموقع رو حالا نخور خ ...

منم همش غصه ايندرو ميخورم ولي كي فردارو ديده،خدا بزرگه

بنظرم خواهرت باهاش حرف بزنه ببينم دقيقن مشكلش سر اين موضوع چيه بعد حلش كنه!نشدم ديگه فكر طلاق باشه ...

شما درست میگی طلاق راحت نیست ولی بچه رو وسیله قرارداده تاخواهر جایی نتونه بره خواهرمم خیلی خیلی به بچه وابستس

تاهفت سالگی شنیدم باهرشرایطی بچه بامادره درسته 

آره درسته ولی عزیزم به خواهرت بگو بیشتر فکر کنه بره باشوهرش پیش مشاور واس زوج درمانی اگه فقط مشکلش همینه منم شوهرم وقتی عصبانی میشد دست میزاشت رونقطه ضعفم ک خونواده م بود میگف نمیزارم بری اونجا