2777
2789

شوهر من علني كرد كاراشو ديگه،ميگه دارم ميرم پيش دوستدخترم منم ميگم بسلامت خوش بگذره

ديگه ب بيتفاوتي رسيدم،اصلا برام مهم نيست فقط موندم بخاطر دخترمه

شوهر من علني كرد كاراشو ديگه،ميگه دارم ميرم پيش دوستدخترم منم ميگم بسلامت خوش بگذره ديگه ب بيتفاوتي ...

بقیه هم میدونن؟اگه نمیتونی طلاق بگیری واس خودت زندگی کن اونم واس خودش مثل یه هم خونه میدونم سخته خیلی سخته قربون دلت بشم باتمام وجود میفهممت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان چندساله همخونه ايم،ديگه خسته شدم 

ميتونم طلاق بگيرم ولي جو خونواده و فاميل خيلي بده 

مامانم تا اسم طلاق ميارم ميشينه گريه ميكنه بدتر خون ب دلم ميكنه همش ميگه بچت بچت،نكن اينكارو شوهرت خوبه شغل داره تو داري زندگيتو خراب ميكني!!خواهرامم مهم نيست انگار براشون ميگن ببين بعد طلاق ميتوني از پس زندگي بر بياي يانه،هركاري ميخواي بكن

اگه بخای جدابشی باید خیلی روحیه تو بالاببری همه شاید یه حرف حتا بی منظور بزنن ولی تو ناراحت بشی حرف مردم ک همیشه هست خودتو نگاه کن ببین میتونی ازپس خودتو شرایطت بربیای شاید دیگه امکان ازدواج نداشته باشی یا کسی نباشه حمایتت کنه الان یه ذهن آروم میخای به دور از شوهرت تا درست تصمیم بگیری که ببینی کدوم محیط و شرایط برات بهتره نمدونم شایدم اشتباه میگم ولی پیش مشاورم بری میگه تصمیم آخر باخودته

اگه بخای جدابشی باید خیلی روحیه تو بالاببری همه شاید یه حرف حتا بی منظور بزنن ولی تو ناراحت بشی حرف ...

شما ديگه تصميمتو گرفتي؟

ميتونم بپرسم كدوم شهر زندگي ميكني؟

ميخواي مستقل باشي بعد از طلاق يا با خونوادتي؟؟

من ي دختر دارم بخاطر همين دارم ميسوزمو ميسازم تا الان!

بهم ميگن ي بچه ديگه بيار درست ميشه ولي من ميترسم ديگه،همون سر بچه اولمم خيانت كرد بخشيدم گذاشتم باردار شدم ولي باز دوباره كارشو شروع كرد

شما ديگه تصميمتو گرفتي؟ ميتونم بپرسم كدوم شهر زندگي ميكني؟ ميخواي مستقل باشي بعد از طلاق يا با خون ...

آره تصمیممو گرفتم ولی هنوزم میترسم از آینده تنهایی 9ماه اومدم خونه بابام خونواده م به هیچ عنوان راضی نیستن برگردم فعلا میخام همین جاباشم تا کاروبارم خوب بشه درسم به یه جایی برسم