چه شرایطی باید داشته باشی داداگاه بچه رو بده به مادر
اگه پدر سواخلاق داشته باشه مشروب خوارو معتاد باشه اونم باید پرونده کیفری داشته باشه تا7سال پیش مادره بعد پدر ک دختر9سالگی و پسر15سالگی ک سن بلوغه تصمیم مبگیره با کی باشه تو اون سن ازحضانت خارج میشه تصمیم گیرنده خودشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه خانمه تودادگاه میگف شوهرش بچه شو ازش گرفته بود تا یه مدت دیوونه شده بود کار هرروزش دکتر و زیرسرم رفتن بود تا کم کم آروم شد بعددوسال باباش بچه رو آورد بهش داد
انروز تاپیک زدم درموردخواهرم که دامادمون نمیزاره خواهرم جایی بره حتی خونه ی بابام میگه اگه میخ ...
شوهرمنم تو بارداری همش بهم میگف بچه رو ازت میگیرم میدم مامانم بزرگ کنه وقتی هم بدنیا اومد هم همینطور تا اینکه یه روز بچه رو گذاشتم بغلش و گفتم مال خودت بده مامانت بزرگ کنه من میرم خونه مامانم ک همونجا سریع بچه رو به خودم داد گف من بچه رو بدون تونمیخام دیگه هم نگف بچه رو ازت میگیرم هرچند الان دوباره میگه من بهش گفتم7ساله شد بیاببر میدم به خودت
آره درسته ولی عزیزم به خواهرت بگو بیشتر فکر کنه بره باشوهرش پیش مشاور واس زوج درمانی اگه فقط مشکلش همینه منم شوهرم وقتی عصبانی میشد دست میزاشت رونقطه ضعفم ک خونواده م بود میگف نمیزارم بری اونجا