2777
2789
عنوان

ازپسرم دورم

155 بازدید | 12 پست

چهار روزه سزارین کردم،بعد از عملم یک هفته ای قراره خونه مامانم بمونم تا یکم روبه راه بشم،تو این مدت پسر هشت سالم خونه خودمون پیش باباشه....همش دلم تنگش میشه..اونم به شدت به نوزادم حساسیت داره ومیگه دوستش ندارم،حس میکنه جاشو گرفته....امشب باباش اومد یه چی لازم داشتم برام بیاره،پسرمم باهاش بود ،نمیخواست بیاد تو،به زور باباش آوردش،وقتی اومد اصلا محلم نمیذاشت،فقط برای بازی کردن با گوشیم اومد...یهو حس کردم چقدر بزرگ شده...انگار سیبیل درآورده بود...حالم بده...خیلی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نیاوردیش با خودت وا

خودمم خونه بابام اینا معذبم...همه کارای نوزادو خودم میکنم،ولی مامانم همش میگه خستم....اونم پسربچست ،شلوغه،مانان بابامم سنشون بالاست،حوصله ندارن....تخت هم کم دارن،من ونینی رو تختشون خوابیدیم،بابام رو مبل میخوابه،دیسک کمرم داره،خودم حس بدی میگیرم

ببریش خونه ممکنه برانوزادت خطرناک باشه بایددوران بارداری باهاش حرف میزدین همش کادومیگرفتین میگفتین ن ...

اصلا مخالف این بود که برادر یا خواهری داشته باشه،کم از این کارها نکردیم

خودمم خونه بابام اینا معذبم...همه کارای نوزادو خودم میکنم،ولی مامانم همش میگه خستم....اونم پسربچست ، ...

خب بااین اوصاف بهتر نبود مامانت 10روز بیاد خونتون

توصیف تو اینگونه توان گفت ک تو..............تو،ختم تمام دلبرانی جانآ😘🦋🫶

با این اوصاف برو خونه خودت.اینجوری پسرت جدی حس میکنه ازت دور شده و شاید دیگه برنگردی خونه تون.بهش مح ...

بخیه هام خیلی درد میکنن،گفتم لاقل یه هفته ای اینجا بمونم،برم خونمون هی باید بلندو کوتاه بشم

خودمم خونه بابام اینا معذبم...همه کارای نوزادو خودم میکنم،ولی مامانم همش میگه خستم....اونم پسربچست ، ...

عزیزم قدم نو رسیده مبارک سزارینت چطور بود سخت از پمپ درد هم استفاده کردی؟ چند روزه مرخص شدی 

عزیزم کاش از همون راه بیمارستان میرفتی خونه خودت به خاطر بچت من اسفند سزارین دارم خدا شاهده از شدت استرس دوری از دختر  8سالم گریه میکنم اون بچست انتظارتو میکشه 

عزیزم قدم نو رسیده مبارک سزارینت چطور بود سخت از پمپ درد هم استفاده کردی؟ چند روزه مرخص شدی عزیزم کا ...

ممنون عزیزم،پمپ درد استفاده نکردم،فقط شیاف دیکلوفناک...کلا دوشب موندم بیمارستان،یه شب قبل عمل،یه شب بعد عمل...عزیزم نمیشد برم خونه خودم...نیاز بود یک هفته ای اصلا کار خونه نکنم،برم خونه خودم دلم جا نمیگیره کار خونه نکنم