2777
2789
عنوان

ای کاش غیافه مجرم ها رو نشون بدن

64 بازدید | 5 پست

چه کسی که دزدی می‌کنه چه کیف قاپی می‌کنه چه خفت گیری می‌کنه چه کلاهبرداری می‌کنه چه دکتر تقلبیه چه مثلا مغازه داره و مغازش غیر بهداشتیه با جون مردم بازی می‌کنه این آدم از زندان در بیاد دوباره به کارش ادامه میده ای کاش آدم بشناسه دوباره به این آدم ها اعتماد نکنه و سمتشون نره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه مجرمی سابقه داره و جرمش سنگین کار درسته ولی کسیکه اولین باره همچین کاری کرده  خوب میگن بهش فرصت بدن تا توبه کنه و بتونه تو جامعه برای خودش کسب و کاری راه بندازه بعد اینکه اون طرف گنهکاره خونوادش شاید بی تقصیر باشن و بخاطر حرفهاو کارهای مردم دچار مشکلات متعددی بشن واین درست نیست بنظر من  فقط خود مجرم باید تقاص کارشو پس بده نه خونوادش 

کسی که اینکار ها رو می‌کنه نه مومنه نه ابرو داره

قانون اینو نمیگه بالاخره مسلمانه! ما بعد از سال ۹۲ اصلاحات عجیبی در حقوق مجرم و متهم و زندانی داشتیم ! همه جی به نفعشونه به قول یکی از اساتید بزرگ دبگه انجام جرم به صرفه اس !

اگه مجرمی سابقه داره و جرمش سنگین کار درسته ولی کسیکه اولین باره همچین کاری کرده خوب میگن بهش فرصت ...

خب بار ها ثابت شده این آدم ها میرن زندان بعد آزاد میشن دوباره همون کارها زو تکرار میکنن ربطی به باز اول و هزارم نداره اکثرا همینن ای کاش غیافشون رو نشون بدن تا مردم حواسشون رو جمع کنن و دوباره قول نخورن