2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قلک طلایی چیه

میری پول میزاری طلافروشی برات تو دفتر مینویسه اون مقداری ک دادی و فی اونروز طلارو هربار میری پول میدی زیاد ک شد میتونی طلا برداری یا پولتو بگیری

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
من دوتا طلافروش اشنا دارم صبح زنگ زدم هردوگفتن دیگه بعید بالابره

والا پیشبینی طلا نوشته این پایین اومدن موقتیه راستش اگه نگا کنی ب سالهای قبل میبینی چقد رفته بالا از گرمی ۶۵۰ اومد رسید به ۱۱ خورده ای

والا پیشبینی طلا نوشته این پایین اومدن موقتیه راستش اگه نگا کنی ب سالهای قبل میبینی چقد رفته بالا از ...

من امروز میخواستم بفروشم  .هفته گذشته تماس گرفتم گفت دست نگه دار این ریزش موقت انس بالاس .امروز گفت انس جهانی پایین اومده دلار رفته بالا .از طرفی دولت کلی طلا خریده .طلا داره به ثبات میرسه حرفی که هردو زدن .منم دادم همسرم ببره بفروشه

من امروز میخواستم بفروشم .هفته گذشته تماس گرفتم گفت دست نگه دار این ریزش موقت انس بالاس .امروز گفت ...

ینی نخرم فعلا باز میره پایین؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز