سلام خانما من الان پنج ساله متاهلم. میخواستم یه نصحیتی به مجردا بکنم که اویزه گوشتون کنید. هیچوقت با مهریه کم ازدواج نکنید حتی اکه طرفت فرشته باشه. واقعا هرچقدر زندگیت خوب باشه با مهریه کم دلسرد میشی
شوهرم هفت میلیارد ثروت داره مهریه من فقط یک میلیارده
من نمیگم کلا نباشه باید در حد عرف باشه ولی اساس حرف شما درست نیست شما مشکلت اینکه همسرت اگه نمیزاره سرکار بری یا مانع پیشرفت کاریت شده یا میشه و... خب این واقعا ربطی به مهریه نداره
منم دور از جون شما خریت کردم مهریم عند الاستطاعه نوشتم و الان پشیمونم
ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍
خوب معلوم نیست شوهرت چطوری در میاد . ممکنه نزاره زنش پیشرفت کنه . پس مهریه باید طبق عرف باشه
من دختر خاله خودم تو زمان نامزدی نشونه ها میدید هر چی من باهاش صحبت میکردم خودش توجیه میکرد که اولشه درست میشه بعدا و...الان 4 سال ازدواج کرده خودش میگه کاش همون موقع که نشون ها دیدم خودم قانع نمیکرد که اولش همه همینن و....