2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 32 پست
خب عزیزم اول اینکه مهریه وقتی ارزش داره که طرف توان پرداخت داشته باشه نه طرف یه عدد باشه با کل سرمای ...

میدونی بیشتر دردم چیه. تا حالا هیچ کار مهمی برام نکرده. نه عروسی گرفته .نه یک تکه طلا خریده. نه مهریه زیاد. فقط لباس و خورد و خوراک رو میده

شوهرم هفت میلیارد ثروت داره مهریه من فقط یک میلیارده

من نمیگم کلا نباشه باید در حد عرف باشه ولی اساس حرف شما درست نیست شما مشکلت اینکه همسرت اگه نمیزاره سرکار بری یا مانع پیشرفت کاریت شده یا میشه و... خب این واقعا ربطی به مهریه نداره

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیگم کلا نباشه باید در حد عرف باشه ولی اساس حرف شما درست نیست شما مشکلت اینکه همسرت اگه نمیزاره ...

خوب معلوم نیست شوهرت چطوری در میاد . ممکنه نزاره زنش پیشرفت کنه . پس مهریه باید طبق عرف باشه

منم دور از جون شما خریت کردم مهریم عند الاستطاعه نوشتم و الان پشیمونم 

ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️‍🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍

خوب معلوم نیست شوهرت چطوری در میاد . ممکنه نزاره زنش پیشرفت کنه . پس مهریه باید طبق عرف باشه

الان که قانون مهریه حذف شده بعدش تو دوره نامزدی همه چی مشخص میشه اینا که میگن متوجه نشدیم مطمن باش نشونه دیدن ولی خودش خواستن که ادامه بدن  

زندگی که به ته بکشه تو همه مهریه رو میبخشی...مگه شرط خوشبختی مهریه؟ کم و زیادم نداره اونی که شرف نداره برای هر دو شرایط یکسان عمل میکنه

اونم با قانون و روش پرداخت مهریه ماها...آخ هم نمیگن...

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*

من دختر خاله خودم تو زمان نامزدی نشونه ها میدید هر چی من باهاش صحبت میکردم خودش توجیه میکرد که اولشه درست میشه بعدا و...الان 4 سال ازدواج کرده خودش میگه کاش همون موقع که نشون ها دیدم خودم قانع نمی‌کرد که اولش همه همینن و....