2777
2789
عنوان

تا خودم نکشتم لطفا بیایذ

89 بازدید | 4 پست

من یه پسر خاله بیچاره دارم که رتبه50کشور بود ولی تو جایی مثل تهران ترجیح داد کارمند نشه چون خونه هم نمی تونست بخره من هیچ نفرتی ازش ندارم و به نظرم اون فقط یه قربانیه که قضاوت مردم اون رو به این روز انداخته

ولی مادر و مادربزرگم هی به خاله ام میگفتن کی ازدواج می کنه کی از این خونه میره کی قراره جدا شه وقتی خودم میذارم جاش نابود میشم 

الان مامانم برگشته میگه اینده تو از پسر خاله ات بدتره درحالی که اون الانشم گل خونه داره بیچاره فقط خونه نداره خسته شدم خییییییییییییلی خسته شدم از بی شعوری اطرافانیم خیلی خفه میشم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

الان خیلی ها خونه ندارن ،چه اشکالی داره

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

رتبه ۵۰ کشوری کنکور که کارمند نمیشه اگه تجربی بوده که الان یه جراح خفن شده بوده اگه انسانی بوده یه وکیل یا روانشناس درجه یک اگرم ریاضی که بازم همینطور فارغ التحصیل شریف یه رشته خوب 

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان خیلی ها خونه ندارن

ولی ایشون کمال گرا هس و میگه تا خونه و ماشین درجه یک نخرم نمیشه برم یا زن بگیرم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

رتبه ۵۰ کشوری کنکور که کارمند نمیشه اگه تجربی بوده که الان یه جراح خفن شده بوده اگه انسانی بوده یه و ...

ریاضی بود عزیزم از رتبه اش مطمئنم ولی شریف نخونده و مهاجرت کرده و برگشته