2777
2789
عنوان

خانومای که خونه و ماشین دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 39 پست
جالبه از شما هر کدومشون به یه دلیلی بوده که ممکنه برای هر کسی اتفاق بیافته! یعنی مشکل خاصی تو بدن ش ...

بله

من پیش چند تا دکتر رفتم

همشون متعجب بودن از سقط های من

مخصوصا اولین جنینم که به خاطر سندروم مجبور شدم سقط کنم

بدترین دوران رو از نظر روحی بعدش گذراندم

انگار خدا هنوز صلاح ندونسته

جدیدا فکر میکنم اگه یک روزی بمیرم حتی بچه ندارم که حاصل این همه زحمت بهش برسه

دور از جون!  

خواهرشوهرم 41 سالگی اولین بچه اش به دنیا امد شما هنوز هم فرصت داری 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلهمن پیش چند تا دکتر رفتمهمشون متعجب بودن از سقط های منمخصوصا اولین جنینم که به خاطر سندروم مجبور ش ...

حق داری من همه اش می گم سقط یه دردی هست که پشتش هیچی نیست.  زایمان اگه درد تحمل می کنی بعدش یه بچه و ثمره هست! 

به نظرم احتمال اینکه بارداری های بعدیتون به خوبی پیش بره زیاده!   سقط وقتی مشکل ساز هست که همه به یه دلیل باشه!  

حق داری من همه اش می گم سقط یه دردی هست که پشتش هیچی نیست. زایمان اگه درد تحمل می کنی بعدش یه بچه و ...

بله درسته

ولی این باعث شده از بارداری بهترین

چون کلا هر مورد عجیب رو بگین در سقط تجربه کردم

بارداری خارج از رحمی و دردهای افتضاح

من حتی بار سوم که باردار شدم به مادرم حتی نگفتم و بعد اینکه فهمیدم پوچ هست در تنهایی مطلق رفتم بیمارستان  و سقط کردم.

بله درستهولی این باعث شده از بارداری بهترینچون کلا هر مورد عجیب رو بگین در سقط تجربه کردمبارداری خار ...

حالا من همون روزی که به خانواده شوهر خبردادم بارداری هستم فرداش رفتیم سونو قلب و اونجا گفت بارداری پوچ هست

و دیگه افتادیم تو روند سقط شدن و درد و خونریزی و .. مادرشوهرم تو همون یه روز کل فامیلش خبر کرده بود 

چقدر تا سال بعدش که باردار شدم از دستشون اذیت شدم یه جوری بچه بچه می کردن من باورم شده بود که چقدر بچه برای اینها مهم هست!   جالبه باردار. که شدم همون ها که اذیت می کردن نه بهم تبریک گفتن نه برای به دنیا امدن بچه ام کادو برام اوردن!   در واقع می فهمی خود بچه اصلا برای کسی مهم نیست دنبال یه سرگرمی برای حرف زدن هاشون می گردند 

حالا من همون روزی که به خانواده شوهر خبردادم بارداری هستم فرداش رفتیم سونو قلب و اونجا گفت بارداری پ ...

بله منم همه فهمیده بودم باردارم سر بچه اولم

۱۹ هفته بودم که سقط کردم و بچه بزرگ شده بود

۱۳ ساعت درد کشیدم و طبیعی زایمان کردم

بعدشم دست خالی برگشتم خونه  

دقیقامن خودم همه زندگی کار کردمدیر به بچه دار شدن فکر کردم

منم شرایط شمارو دارم حالا نه دوتا  خونه ماشین ولی خب چون حامی نداشتیم تو این شرایط اقتصادی بجای درمان  بیشتر دنبال جمع کردن حداقل ها مثل خونه و ماشین بودیم 

درکت می‌کنم گلم