آسمان_آبی۱۲ مدیر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 304 عنوان خانومای که خونه و ماشین دارین | مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 39 پست آیا لازم پس انداز میکنین ؟؟منظورم اینه به فکر این هستین که درامدتون رو پس انداز کنین.من همش فکر میکنم باید مثلاً خونه رو بزرگتر کنیم و ماشین رو بهتر 1404/08/05 | 23:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آسمان_آبی۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 304 خب ما برای آینده بچه ها پس انداز می کنیم بالاخره اینده اشون بهتر از الان ما باشه بله درستهمن و همسرم هم از صفر هر دو شروع کردیم و کمک هم نداشتیم
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 25062 هنوز که بچه دار نشدمچند بار سقط داشتم حالا ان شاالله که چند تا بچه بیارید و دورتون شلوغ بشه و به خوشی از این مال استفاده کنند منم یه سقط داشتم و بعدش دو تا بچه هام امدن یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن! اینها واقعا بدبختند.
آسمان_آبی۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 304 حالا ان شاالله که چند تا بچه بیارید و دوتون شلوغ بشه و به خوشی از این مال استفاده کنند منم یه سقط دا ... من سه تا سقط داشتم۳۵ سالم هم هست
mrzeh عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 830 نه خونه داریم نه ماشین نه شغل خوب خدایا چرا به بعضیا چند تاچند تا میدی به ماکی میرسه یدونه هم نداری بدی
آسمان_آبی۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 304 بستگی به شرایط زندگیتون داره .چکاربه زندگی بقیه مردم داری .یکی شوهرش بدجنس و بدرد نخوره یا بچه هاش ن ... من خودمم عادت کردم همش پس انداز کنمولی وقتی فکر میکنم انگار خیلی از زندگی لذت نبردم
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 25062 من سه تا سقط داشتم۳۵ سالم هم هست علت سقط ها چی بوده؟ یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن! اینها واقعا بدبختند.
شکلاتییییییییییی2 عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 8135 نه خونه داریم نه ماشین نه شغل خوب خدایا چرا به بعضیا چند تاچند تا میدی به ماکی میرسه یدونه هم نداری ... خب عزیزم هرکسی یه چیزی تو زندگی احتیاج داره حاضری این خانوم یه خونه و ماشین بهت بده تو نوزادتو بدی بهش
آسمان_آبی۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 304 نه خونه داریم نه ماشین نه شغل خوب خدایا چرا به بعضیا چند تاچند تا میدی به ماکی میرسه یدونه هم نداری ... انشالله شما هم به همه چیز میرسیباور کن ما هم کلی سختی کشیدیماز جوانی همش کار کردیم و دیر به بچه دار شدن فکر کردیمحالا هم که اقدام میکنیم بچه دار نمیشیم
آسمان_آبی۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 304 خب عزیزم هرکسی یه چیزی تو زندگی احتیاج داره حاضری این خانوم یه خونه و ماشین بهت بده تو نوزادتو بدی ب ... دقیقامن خودم همه زندگی کار کردمدیر به بچه دار شدن فکر کردم
آسمان_آبی۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 304 علت سقط ها چی بوده؟ خیلی عجیب واقعایکی توی ۱۹ هفتگی به خاطر سندروم سقط قانونی کردمیکی خارج از رحمییکی هم پوچ بودخسته شدم از بارداری
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 25062 من خودمم عادت کردم همش پس انداز کنمولی وقتی فکر میکنم انگار خیلی از زندگی لذت نبردم خب اگه اینطوری هست بعضی وقت ها یکم به خودتون تنفس بدین و یه مسافرت و ریخت و پاش بکنید که حالا دلتون خوب بشه و لذت مالتون ببرید! یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن! اینها واقعا بدبختند.
mrzeh عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 830 انشالله شما هم به همه چیز میرسیباور کن ما هم کلی سختی کشیدیماز جوانی همش کار کردیم و دیر به بچه دار ... انشالا خدا بهتون بچه سالم بده به زودی دامنتون سبز بشه عزیزم ماازبچگی شروع به کار کردیم راست میگن آدم های فقیر همیشه فقیرن
آسمان_آبی۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 304 خب اگه اینطوری هست بعضی وقت ها یکم به خودتون تنفس بدین و یه مسافرت و ریخت و پاش بکنید که حالا دلتون ... جدیدا فکر میکنم اگه یک روزی بمیرم حتی بچه ندارم که حاصل این همه زحمت بهش برسه
آسمان_آبی۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 304 انشالا خدا بهتون بچه سالم بده به زودی دامنتون سبز بشه عزیزم ماازبچگی شروع به کار کردیم راست میگن آد ... سوره واقعه رو هر شب بخوانبسیار موثر و عالی هست
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 25062 خیلی عجیب واقعایکی توی ۱۹ هفتگی به خاطر سندروم سقط قانونی کردمیکی خارج از رحمییکی هم پوچ بودخسته شدم ... جالبه از شما هر کدومشون به یه دلیلی بوده که ممکنه برای هر کسی اتفاق بیافته! یعنی مشکل خاصی تو بدن شما نبوده که همه سقط ها بخواد به اون دلیل بوده باشه! سقط منم به خاطر پوچ بودن بودان شاالله بارداری بعدی ات به دل خوش و سلامتی پیش بره. از رحمت خدا ناامید نباش! یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن! اینها واقعا بدبختند.