2777
2789
عنوان

رفتار بی ادبانه همسر برادرم

127 بازدید | 8 پست

سلام برادرم من را برای شام دعوت کرد که برم منزلش و من اول بهانه اوردم که نرم چون میدونستم خانمش که سن کمی هم داره چه اخلاقی داره ولی اون اصرار فراوان و اخرش رفتم.من بعد از ازدواج برادرم که عقد کرد و بعد عروسی و الان هم سر خونه و زندگی خودش هست،کلا چهار بار همسرش را دیدم چون خیلی کم رفت و امد میکنم اونم تو مهمونی های رسمی،حالا این خانم با یه لحن بسیار بدی اون شب با من صحبت کرد و گفت بازم تو پیدات شد!!!!!!!!!با اینکه اولین بارم بود میرفتم خونه برادرم و این خانم رفته به دروغ به خانوادش و دوستاش گفته برادر شوهر من  مدام تو دست و پای من و شوهرمه و مدام پیش ماست و مزاحمه !!!!!!!!!!!!! لعنت خدا به دروغگو من کلا چهار بار از مزدیک دیدمش بعد این دو سالی مه عروس ما شده و همیشه هم اصلا نکاهش نمیکنم ،سر به زیر سلام سلام و میرم و حتی هم کلام هم باهاش نمیشم. 

خب همون لحظه شما باید جوابشو میدادی میزدی تو برجکش!

بااین مدل ادما هرچی مدارا کنی وچیزی نگی روز ب روز پروتر میشن

ب برادرتم بگو یااخلاق زنتو درست کن بگو حرمت نگه داره یادیگ مهمون دعوت نکن

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم سوخت بخدا😐خب نرو برادر من مردشورشو ببره به داداشت رک بگو و نرو پس فردا برات حرف درمیاره ک بهش نظر داری ازاین آدم برمیاد

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://abzarek.ir/service-p/msg/2178600

هیعی چی بگم .این همسر برادر من ،اولا خیلی زیباست از لحاظ ظاهری و جوان فقط ۲۱ ساله هست.بعد از یک خانواده ثروتمنده و خودش هم دانشجوی رشته ای سطح بالا و .. ایشون از دماغ فیل افتادن و برادرم هم نمیخواد این همسرش را از دست بده برا همین مدام نادیده میگیره مارهاش را

دلم سوخت بخدا😐خب نرو برادر من مردشورشو ببره به داداشت رک بگو و نرو پس فردا برات حرف درمیاره ک بهش ن ...

غلط کرده من کلا هر وقت میبینمش سر پایینه یه بار فقط چهرش را دیدم باورتون میشه اونم نه از سر خدایی نکرده هوس و .. کاملا معمولی

بله دیگه نمیرم.به داداشم گفتم ،خانمش را برد یه گوشه ای و جلو من در گوشش چند دقیقه ای بسیار ارام صحبت کرد و بعد که اومدن دوباره طرف من ،خانمش تازه بیشتر قیافه گرفته بود برا من!!!!!!!نمیدونم داداشم را جادو کرده 

غلط کرده من کلا هر وقت میبینمش سر پایینه یه بار فقط چهرش را دیدم باورتون میشه اونم نه از سر خدایی نک ...

اینجوری ک شما گفتین این آدم مغزش معیوبه اخه

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://abzarek.ir/service-p/msg/2178600

اینجوری ک شما گفتین این آدم مغزش معیوبه اخه

والا چه بگم.جالبه فقط هم با من اینطوریه با مادرم با خواهرهام با بقیه ،میگه و میخنده تو همون چند باری که دیدمش متوجه شدم ولی با من تنفر خالص داره.حتی یه بار داداشم بهش گفته بود،خواهرت مناسبه برا داداشم،گفته بود قیامت به پا میکنم اگر خواهر دسته گل من بخواد با این کثافت ،وصلت کنه!!!!!!!!!!!!داداشم به من نگفت بعدا از طریق دیگه ای خودم فهمیدم این بی احترامی را کرده