2777
2789
عنوان

کنکوریای تجربی😑

199 بازدید | 42 پست

من پشت کنکورم نمیدونم باید برا ریاضی فیلمای معین کرمی روسالیانه جامع ببینم یا سالیانه دوازدهم یازدهم دهم رو جدا جدا ببینم....

نیفهمم اگر بخوام طبق سالیانه جامع پیش برم هم نمیدونم بودجه بندی قلم چی تا کجاش میشه دقیقا

جامع نمیرسی هر پایه رو جدا جدا ببینی

خب وقتی قلم چی گفته مثلثات تا این صفحه بخون من از کجا باید بفهمم معین کرمی تا کجارو درس داده... نمیدونم تو جامع چطوری درس میدن اول دهم بعد یازده بعد دوازده؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

با شروع از ماز مهر جامع پیش برو و اینکه شش جلسه گذشته سریع میرسی

من همون جزیره بودم خاکی صمیمی گرم تاکه ی روز تو رسیدی تو قلبم پا گذاشتی غصه های عاشقی رو تو وجودم جا گذاشتی طرفدار قمیشی ،🫶من و اقایم (شوشو جان) چشم همه حسودا کور🤣🤣

وای جدا جدا که عمرا بشه رسیدهمین جامش از تیر شرچع شده بیس جلسه رد شدهشروع از مهرشم هف جلسه گذشتههر ج ...

عزیزم میشه بگی شروع از تابستون الان کجاس؟ قلم چی گفته مثلثات رو بخونم ولی کرمی شرو از مهرش بش نرسیده

سالیانه باید جامع ببینی 

مگه تو کلاس دهم و یازدهمی ک میخوای پایه ببینی دخترم

ریپلای نزنید❌ساعت ۱۹:۴۰- ۲۵ شهریور، به درخواست خودم تعلیق شدم. کاربرها لطفا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم چیکار دارم میکنم😂💀

خب وقتی قلم چی گفته مثلثات تا این صفحه بخون من از کجا باید بفهمم معین کرمی تا کجارو درس داده... نمید ...

معین بودجه رو میرسونه همیشه

البته شروع از تابستونش

شروع از مهرش گفته چنتا ازمون طچل می‌کشه برسیم

البته گفته اونایی که شروع از مهرو میبینن میتونن مثلثات ب بعدو با دوره تیر ببینن که بودجه رو برسن ازینور هم با دوره مهر تابع رو ببینن که تش برسن ب کلاس تابستون