2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همسرم خیلی مهربونه و حواسش به من هست ولی به کارایی میکنه من میمونم!!!

واقعا چرا!! گاهی اوقات میگم اینا زنگ خطرن و این اولشه و گاهی اوقات میگم مهربونه بیخیال این رفتارهاش..

زندگی ام طوری نیست به طلاق فک کنم زندگی ام خوبه ولی درکل چون تصمیم گرفتم این زندگی رو هرجوری هست برای همیشه حفظ کنم خیلی کوتاه میام

همسرم خیلی مهربونه و حواسش به من هست ولی به کارایی میکنه من میمونم!!! واقعا چرا!! گاهی اوقات میگم ا ...

خب اینکه یه وقتایی همسرا کارایی میکنن که باب میل آدم نیست کاملا طبیعیه حتما ماهم همینجوریم با اونا...بهتره عادی و طبیعی باشی..سعی کن از هر لحظه زندگیت لذت ببری و اصلا به این فکر نکن که هر اتفاقی میخواد زندگیتو خراب کنه

خدایا راضیم به رضای تو
خب مثلا چیا اذیتت میکنه؟

من کارمند پیمانکاری هستم تو سیستم دولتی.

حالا زمزمه استخدامی اومده چند وقته اینم گیییر باید زیاد تلاش کنی رسمی شی.

میگه حیفه پیمانکاری باشی و بهت زور بگن ...تلاش کن رسمی شی که هم حقوق ات خیلی بالاست هم بهت زور نگن و برای مرخصی و..راحت شی.

تا اینجاش درست ولی وقتی اینارو میگه هی کارم رو تحقیر میکنه ..مثلا میخواد جریحه دارم کنه یا شاید واقعا میخواد اینجوری کوچیکم کنه!!! اخه من به کارم افتخار میکنم

ولی داری  منفی فکر میکنی.  شوهرت  از این نظر میگه که تلاش کن رسمی بشی که  امتیاز رسمی بودن به پیمانی بودن  میچربه. و درست میگه. اما اولویت دارن واسه رسمی کردن کارکنان.  و یه ذره شوهرت  فشار میاره بهت که  رسمی بشی اما فکر نمیکنم قصدش حقیر شمردنت باشه.  

من کارمند پیمانکاری هستم تو سیستم دولتی. حالا زمزمه استخدامی اومده چند وقته اینم گیییر باید زیاد تل ...

خب شما یه سری مسائل کاری رو نیازی نیست بیای تو خونه مطرح کنی که همسرت بخواد موضع بگیره ...بعدم سعی کن همیشه اینو بگی که من از کارم و شرایطم راضیم و بهش افتخار میکنم..

خدایا راضیم به رضای تو
خب اینکه یه وقتایی همسرا کارایی میکنن که باب میل آدم نیست کاملا طبیعیه حتما ماهم همینجوریم با اونا.. ...

من نمیگم همیشه باب میل ام باشه ولی حس میکنم تحقیرم میکنه...درکل خوبه و اکثر اوقات خوبه میرسه به این موضوعات تحقیر میکنه....پیش بقیه هم خوبه و حرمت و احترام و...

من رشته و کارم از اون بالاتره...من تا جالا له روش نیاوردم...

ولی هی میگه مهندس چی!!! حالا فکر کردی چی اینکار رو داری!!! هی منو زده میکنه...

دبشب جواب دکتری اومد مثل خودم مشتاق بود براب نتیجه ولی بعدش میگه تا رسمی نشی به درد نمیخوره ...میخواد از همین حالا بگه بی ارزشه...

کنارم هست برای اینکه قبول شم ولی اینارو هم میگه...

من کم خوندم و قبول شدم بعد میگه تو برخلاف تصور من اصلا تو درس قاطع نیست و تلاش نمیکنی...مام فلانی گیج رو خانواده داشتیم که دانشگاه بهمان درس خوند.اخهومن دانشگاهوملی تاپی درس خوندم

خب شما یه سری مسائل کاری رو نیازی نیست بیای تو خونه مطرح کنی که همسرت بخواد موضع بگیره ...بعدم سعی ک ...

میگم ولی همش میگه من خودم تو این سیستم ام منظورش ادارات دولتیه میدونم چه خبره و متاسفانه از شانس بد من بدترین قرارداد رو برای من نوشتن از لحاژ مزایا و حقوق خیلی با رسمی ها متفاوتم

تایم کاری ام طولانیه و واقعا میرسم خونه کاملا خسته ام نمیرسم تو خونه درس بخونم.

از طرفی من واقعا از درس و کار خسته شدم.

خیلی برای درس و کارم زحمت کشیدم یه عمر با سختی زندگی کردم...واقعا بریدم و خسته ام که تلاش جدی و سخت داشته باشم.

همه زورم رو قبلا زدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز