2789
من نمیگم همیشه باب میل ام باشه ولی حس میکنم تحقیرم میکنه...درکل خوبه و اکثر اوقات خوبه میرسه به این ...

عزیزم واضحه ک شوهرت داره حسادت میکنه وازاین که توبالاترازاونی ناراحته بایدبهش اطمینان بدی ک اون ازتوسرتره تادیگه این حرفارونزنه فکرمیکنه اگه ازت تعریف کنه توبه خودت مغرورمیشی وخودتوبالاترمیدونی کاری کن فکرکنه ک اون ازت سرتره

خدایا،هزار آرزو طلبکارم ویک مرگ بدهکاریا طلبم رابده یا طلبت رابگیر

داری سخت میگیری مشخصه شوهرتون یه رگه هایی از حسادت داره  ولی خب خیلی هم دوستون داره دنبال حمایته بهش ارامش خاطر بدین ک اون مرد خونس و شما ب اون تکیه کردین وقتی شروع ب این حرفا کرد بهش بگو مرسی ک بفکرمی من تمام تلاشمو میکنم 

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کسی نبود؟ میشه باهام حرف بزنین... بریدم

عزیزم اون بطور ضمنی خودش قبول داره که ازش بالاتری وپیشرفت شما رو هم میبینه با کوچیک کردن کار و موقعیت شما میخواد خودشو با شما هم طراز کنه شوهر منم اینجوریه اهمیت نده فقط به پیشرفتت فکر کن

عزیزم اون بطور ضمنی خودش قبول داره که ازش بالاتری وپیشرفت شما رو هم میبینه با کوچیک کردن کار و موقعی ...

این حرف هارو میزنه ولی میخواد که تلاش کنم پیشرفت کنم...از طرفی منم نمیخوام بیشتر سختی بکشم

داری سخت میگیری مشخصه شوهرتون یه رگه هایی از حسادت داره  ولی خب خیلی هم دوستون داره دنبال حمایت ...

منم این حس رو از حرف هاش دارم ولی زورم میگیره وقتی اینجوری باهام حرف می زنه

این حرف هارو میزنه ولی میخواد که تلاش کنم پیشرفت کنم...از طرفی منم نمیخوام بیشتر سختی بکشم

بخاطر دوست داشتنتون میخواد پیشرفت کنی ولی از طرفی هم میبینه جایگاه شما ازون فاصله گرفته حالت ضد و نقیض داره منم شوهرم در غیابم ازم تعریف میکنه ولی میش خودم یجوری رفتار میکنه که من انگار هیچی نیستم 

هیچی اهمیت نمیدم همیشه هم میگه خیلی اعتماد به نفست بالاس شما هم سعی کن همیشه با اعتماد به نفس باهاش ...

چجوری آخه؟

وقتی اینجوری میگه شما چی میگی یا چیکار میکنی؟

ببخشید خیلی میپرسم واقعاذهنم درگیر این موضوع شده

میگم ولی همش میگه من خودم تو این سیستم ام منظورش ادارات دولتیه میدونم چه خبره و متاسفانه از شانس بد ...

خب باشی نباید که خودتو سرزنش کنی..بعدم مگه وقتی ازدواج کردی همین شغلو نداشتی؟ 

خدایا راضیم به رضای تو
من نمیگم همیشه باب میل ام باشه ولی حس میکنم تحقیرم میکنه...درکل خوبه و اکثر اوقات خوبه میرسه به این ...

به نظر من اصلا بحث درس و کار رو یه مدت تو خونه مطرح نکن...اگرم اون خواست بگه بحثو عوض کن بگو دوست ندارم راجع به این چیزا حرف بزنم

خدایا راضیم به رضای تو