داری سخت میگیری مشخصه شوهرتون یه رگه هایی از حسادت داره ولی خب خیلی هم دوستون داره دنبال حمایته بهش ارامش خاطر بدین ک اون مرد خونس و شما ب اون تکیه کردین وقتی شروع ب این حرفا کرد بهش بگو مرسی ک بفکرمی من تمام تلاشمو میکنم
RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم اون بطور ضمنی خودش قبول داره که ازش بالاتری وپیشرفت شما رو هم میبینه با کوچیک کردن کار و موقعیت شما میخواد خودشو با شما هم طراز کنه شوهر منم اینجوریه اهمیت نده فقط به پیشرفتت فکر کن
این حرف هارو میزنه ولی میخواد که تلاش کنم پیشرفت کنم...از طرفی منم نمیخوام بیشتر سختی بکشم
بخاطر دوست داشتنتون میخواد پیشرفت کنی ولی از طرفی هم میبینه جایگاه شما ازون فاصله گرفته حالت ضد و نقیض داره منم شوهرم در غیابم ازم تعریف میکنه ولی میش خودم یجوری رفتار میکنه که من انگار هیچی نیستم