2777
2789
عنوان

شوهرم یه ساعت خوبه یه ساعت بد

159 بازدید | 11 پست

الان نزدیک ده ماهه مشکل پیدا کردیم با هم سر یه اتفاقی تو پروژه شون با یه دختره نزدیک شدن به هم.به چند باری با هم دادگاه رفتن و اداره کار و ...در رابطه با همون اتفاق تو این رفت وآمدها دیگه ظاهرا دختره دردودل کرده و از زندگیش گفته و ...از همون موقع با هم دوست شدن انگار چیزی که من تا حدودی تونستم پی ببرم بهش بیرون میرن تلفنی در تماسن دختره هیچ رقمه رها نمیکنه و زندگی ما حسابی تو چالش افتاده.اگه هستین بیاین تا بقیه شو بگم

بگو اسی

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

رفتم جایی پیش یه روحانی گفت طلسم جدایی زدن براتون

حالا کی؟همون تابستون پارسال که شوهرم با این همکار شد 

باطل هم گرفتم و...ولی کامل انجامش ندادم چون نمیشد و خودم هم میترسیدم چیزی بدم شوهرم بخوره.الان یه طوریه زندگیمون یه روز خوبیم دو روز قهریم.تا یه چیزی میگم اینقدر جلوی بچه ها سروصدا میکنه و اسباب اثاثیه میشکنه و همه شو میندازه گردن من که تو دعوا راه میندازی تو شکاکی تو محبت نمیکنی بهانه های واهی که قبلا اصلا نمیدونست چیه 

حالا واقعا اگه این دختره طلسم گرفته باشه من باید چکار کنم 

منم براشون طلسم بگیرم که کلی از این کار میترسم ولی آخه زندگیمون که گل و بلبل بود و الان رو هواست رو چکار کنم؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگو اسی

گفتم عزیزم

دوباره قراره یه سرکتاب بردارم اگه اینم گفت طلسم جدایی داری من باید چکار کنم این دختره رو از شوهرم بزنم

دختره مال یکی از استانهای غربی هم هست که خیلی تو طلسم و دعانویسی و اینا هستن

گفتم عزیزمدوباره قراره یه سرکتاب بردارم اگه اینم گفت طلسم جدایی داری من باید چکار کنم این دختره رو ا ...

نه طلسم و این خزعبلات بشدت به زندگیت آسیب میزنه گول دعا نویسا رو نخور 

لبخند بزن،گاهی قوسی کوچک،معماری یک سازه را زیرورو می کند
نه طلسم و این خزعبلات بشدت به زندگیت آسیب میزنه گول دعا نویسا رو نخور

پس چکار کنم وقتی اون دختره طلسم جدایی گرفته؟

اگه کاری نکنم زندگیم خراب میشه.شوهرم هم میگه نه مشاور میام نه جایی.و همه ش تقصیرا رو گردن من میندازه و بشدت عصبی و بداخلاق شده

تنها کاری که ممکنه کمکتون کنه مراجعه به یک مشاور خانواده است. ترجیحا هر دو با هم برید. اگه همسرتون قبول نمی کنه، خودتون تنها

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
پس چکار کنم وقتی اون دختره طلسم جدایی گرفته؟اگه کاری نکنم زندگیم خراب میشه.شوهرم هم میگه نه مشاور می ...

بهش محبت کن .کاری کن بسمت تو بیاد .دیر یازود خودش پی میبره باور کن 

لبخند بزن،گاهی قوسی کوچک،معماری یک سازه را زیرورو می کند
پس چکار کنم وقتی اون دختره طلسم جدایی گرفته؟اگه کاری نکنم زندگیم خراب میشه.شوهرم هم میگه نه مشاور می ...

سوره بقره و آل عمران بخون تو خونه ات و غروبا و صبح ها ایه الکرسی و سه قل بخون یه مدت ان شاالله طلسم باطل میشه پبش دعا نویسا نرو که بدتر میشه هزارتا مرتضی و‌بدبختی دیگخ میاد