2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 94129 بازدید | 1211 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم متاسفم براش میگه کاش اجاقم کور بود تورو خدا نمیداد بهم بعد میگه خاک بر سر اونایی که نازاعن و بچه ...

برو کتابخونه درس بخوان

انشا یک رشته خوب قبول شی اگه تو سهر خودت قبول شدی کنارش سر کار برو زیاد نمونی خونه

داداشت نمیتونه کمکت کنه؟بهش بگه ازدواج کن ولی تو خونه پدری ما نمون برو بیرون آقا برات خونه بگیره

و اینکه بگو اینجا خونه منه...به داداشت میدونه تو رو داره دَک میکنه؟؟

ب نظرم داداشت اگ بدونه نمیذاره اون پسر و پدر بیان اونجا

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درونگرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم.کاملا ایرانی هستم.بخاطر نام کاربریم انقدر نپرسین چون پسرم بچه بود به هست میگفت است منم نوشتم استم🫠🤭

رشتت چیه گلم؟

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمیخواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسانتر میکنم 💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که میخواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠 |🌱✨مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هلیرحمالمالکاِلَاالمَملوُک؟ ✨️ 👑#تقوا یعنی مراقب خودت باش

میترسم نفرینم کنه از ته دلم عاقم کنه

عزیزم چه عاق و نفرینی!!! مادر ته که داره بهت ظلم میکنه . مادرت که دلش برات نمیسوزه. تو ب فکر خودت باش

اون خونه سهم شما و برادرته 

با برادرت با یه وکیل مشورت کنید خونه رو ازش بگیرید.

مرده خاطر پول اومده جلو. بعدم خونه رو از چنگ ش در میاره. خودتم یا اواره میشی یا در معرض تجاوز . این مادری که من میبینم تجاوزم بهت بشه طرف تو نمیگیره

هر طور شده جلو ازدواج شو بگیرین و خونه رو ازش بگیرین

خیلی دلش شوهر و همدم میخواد بره با یه مردی که خونه داره یا میتونه اجاره کنه.ببخشید مادرت دوست نداره و بی عقل هست. 

عزیزم اگر بالای هجده سال هستی حقوق پدرت هفت هشتم به تو میرسه و فقط یک هستم به مادرت میرسه مخصوصا که میگی نظامی بوده و شهید شده حقوقش بیشترم هست اگر زیر هجده سال هستی برو سرپرستی دادستانی بخش خانواده بگو مادرم داره حقوق پدرمو میگیره بهم نفقه نمیده تازه میخواد منو بیرونم کنه خودشون کاراتو اوکی میکنن حقوقتو به خودت میدن مثلا اگر پدرت سیو دوتومن حقوق بگیره فقط چهار میلیون به مادرت میرسه بقیه ش به تو میرسه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز