اول اگر پاک شده فقط باید بشوری زردی رو پاهاش نباشه ناخوناشم گرفته ... بعد میندازی تو زودپز زردچوپه پودر پیاز نمک ادویه هرچی دوست داری اگر تند دوست داری فلفلم بریز تلف هم یه تیکه چون من ترش دوست دارم میریزم بعد میبندی 45 دقیقه بعد باز میکنی ابشو میتونی فریز کنی تو قالب ها یخ تو غذاهات استفاده کنی خاصیت داره اگرم نخواستی میزاری بجوشه تا لعاب دار تر بشه بعد نوش جان دلم هوس کرد
پای مرغ خودش سفید پاک شده هست ..فقط سر ناخوناشو با چاقو بکن ...با نمک و اب خوب بشورش ..بعد بریز توی یه قابلمه با یه کم اب و پیاز خلال شده ..یکم ک ابپز شد آبشو خالی کن کف و خونابه و بوی بدش بشور بره ..پای مرغ بریز داخل ابکش ..بعد یکم روغن بریز داغ ک شد پای مرغ بریز با پیاز تفتش بده یکم رب بزن و زردچوبه و فلفل سیاه ..بعد دو باره اب جوش بریز و بزار خوب بپزه ..باید ابش بخار بشه و فقط حالت ژله مانند بمونه ..روغن کم بریز خودش چربه..
پروردگار من ... مهربون خدای بی منت ...ویژژژژه هوای بچه هامو داشته باش ..خودت مراقبشون باش ..خدایا من به خیر تو امید دارم ...