2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشششنگ بشور و بند اول انگشتاش بکن و بنداز دور

با پیاز و سیر و ادویه بذار خوب بپزه در آخر هم نمک بزن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ناخنش رو بکن  قسمت پاشنه پا رو با چاقو ببر 

تو قابلمه پیاز بریز اب بریز نمک فلفل زرد چوبه بزن یواش یواش بپزه

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

تمیز کنی نشسته ناخن هاشو دربیاری آسون پختن آش آسونه پیاز سرخ شده می‌ندازی روش باهم سرخ شوند میکنی بعد ادویه میزنی اگه دوست داری ی کم رب بزن اگه نه هیچی بعد آب می‌ریزی می‌زاری بپزه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اول اگر پاک شده فقط باید بشوری زردی رو پاهاش نباشه ناخوناشم گرفته ... بعد میندازی تو زودپز زردچوپه پودر پیاز نمک ادویه هرچی دوست داری اگر تند دوست داری فلفلم بریز تلف هم یه تیکه چون من ترش دوست دارم میریزم بعد میبندی 45 دقیقه بعد باز میکنی  ابشو میتونی فریز کنی تو قالب ها یخ تو غذاهات استفاده کنی خاصیت داره اگرم نخواستی میزاری بجوشه تا لعاب دار تر بشه بعد نوش جان دلم هوس کرد 

پای مرغ خودش سفید پاک شده هست ..فقط سر ناخوناشو با چاقو بکن ...با نمک و اب خوب بشورش ..بعد بریز توی یه قابلمه با یه کم اب و پیاز خلال شده ..یکم ک ابپز شد  آبشو خالی کن کف و خونابه و بوی بدش   بشور بره ..پای مرغ بریز داخل ابکش ..بعد یکم روغن بریز داغ ک شد پای مرغ بریز با پیاز تفتش بده یکم رب بزن و زردچوبه و فلفل سیاه ..بعد دو باره اب جوش بریز و بزار خوب بپزه ..باید ابش بخار بشه و فقط حالت ژله مانند بمونه ..روغن کم بریز خودش چربه..

پروردگار من ... مهربون خدای بی منت ...ویژژژژه هوای بچه هامو داشته باش ..خودت مراقبشون باش ..خدایا من به خیر تو امید دارم ...

لیمو خشک هم طمع و بوشو خوبتر میکنه و اصل کاری پودر انار ترش حتما اگه داشتی امتحانش کن

پروردگار من ... مهربون خدای بی منت ...ویژژژژه هوای بچه هامو داشته باش ..خودت مراقبشون باش ..خدایا من به خیر تو امید دارم ...