2777
2789
عنوان

آسنترا

311 بازدید | 28 پست

سلام دوستان کسی هست که یکی از این دو تا قرص رو مصرف کنه یا قبلا مصرف کرده باشه؟ من مدتی هست که حملات پانیک دارم و جدیدا داشتن وارد الگوی ثابت می‌شدن که پیش متخصص اعصاب و روان ویزیت شدم، این دوتا دارو رو بهم داد و قرار بود چند روز اول آسنترا رو با دوز یک چهارم شروع کنم و بعد بشه نصف و بعد هم کامل، دیروز ظهر بعد از ناهار برای اولین روز نصف قرص رو خوردم که یهو حالم بد شد. سرگیجه داشتم و تهوع شدید، حالت دلشوره و نتونستم دیگه تا آخر شب چیزی بخورم،حالت گیر کردن سیب تو گلو داشتم و ساعت دوازده دوباره حمله عصبی بهم دست داد. این عوارض رو شما هم داشتین یا اینکه میدونید خطرناکه یا نه ‌؟ اگر این حالت ها با خوردن دارو ادامه داشت، مصرفش رو قطع کنم؟ 

💙آمیتیس💙گل سرخ من

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی این علائم غیر معمول و غیر عادیه؟

فردا با دکترتون تماس بگیرین و ولی نگران هم نباشین. بعدش مگه قراره قرص علائم بده اصلا که اذبت بشین. فوقش قرصتونو عوض میکنین دیگه

یک هفته اول رو باید یک چهارم بخوری بعد یک هفته نصف حتما دقت کن قرص خارجی باشه نه ایرانی

ممنون که جواب دادین قرص خارجی هست، طبق همین دستور جلو رفتم 

💙آمیتیس💙گل سرخ من
فردا با دکترتون تماس بگیرین و ولی نگران هم نباشین. بعدش مگه قراره قرص علائم بده اصلا که اذبت بشین. ف ...

ممنون که جواب دادین، خیلی استرس داشتم، چون دست چپم مدام مور مور و بی حس میشه

💙آمیتیس💙گل سرخ من

اون یکی رو نمیدونم اما آسنترا بهترین و بی خطر ترین قرص اعصابه،خودم نزدیک یک سال و نیم مصرف کردم...اما چن نکته رو باید بدونی،،،همونطور که دکترت دستورشو داده با همون دوز مصرف کن،،،هفته اول دلشوره و اضطراب و استرست بیشتر میشه اما بعد خوب میشی،،،شش ماه طول میکشه مه تاثیرات قرصو ببینی پس مرتب استفاده کن و نگو تاثیری نداره و وسط راه ولش نکن...یهویی هم کنار نذار چون به بدنت شوک وارد میشه باید زیر نظر دکتر کم کم بذاری کنار...بهترین قرصه من خیلی دوسش دارم

2790
2778
2791
2779
2792