2777
2789
عنوان

آسنترا

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 28 پست
صد در صد.با پزشکتون مشورت کنید.امان از پانیک.امان از افسردگی

خیلی سخته زندگیم کامل تغییر کرده جرأت یه ذره عصبی شدن ندارم چون صددرصد بعدش پانیک میاد سراغم

💙آمیتیس💙گل سرخ من

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون یکی رو نمیدونم اما آسنترا بهترین و بی خطر ترین قرص اعصابه،خودم نزدیک یک سال و نیم مصرف کردم...ام ...

ممنون که وقت گذاشتین، راستش از همون روز اول بی اشتهایی شدید دارم و سرخوشی غیر عادی اما دیروز کلا فرق می کرد، تهوع شدید بی حس شدن دست و پا و آخر هم حمله عصبی خیلی ترسیدم

💙آمیتیس💙گل سرخ من
نه عزیزم . من به شدت دلشوره و حالت تهوع داشتم که یه قرصی داد خیلی خواب اور بود و دلم آروم میشد ولی م ...

کلردیازپوکساید بهتون داده بود؟ من ترکیبی پروپرانول و کلردیازپوکساید میخوردم زمان حمله، اما همچین علائمی رو فقط با آسنترا دارم

💙آمیتیس💙گل سرخ من

شاید چون دوزشو زیاد مصرف کردی،،،فکر کنم گفتی باید یک چهارم مصرف میکرذی نصف خوردی،،،شلید هم به اون یکی قرص حساسیت نشون دادی،،،من آسنترا با سیمیوال مصرف میکردم..و واقعاااااااا اسنترا برای من خووب بود

شاید چون دوزشو زیاد مصرف کردی،،،فکر کنم گفتی باید یک چهارم مصرف میکرذی نصف خوردی،،،شلید هم به اون یک ...

دستور پزشک این بود که چهار روز اول یک چهارم، چهار روز بعد نصف و بعدش کامل مصرف بشه، بعد از ناهار، شب قبل هم بخاطر اینکه فکر می کردم عوارض ایمی پرامین هست، اون رو نخوردم بخاطر همین مطمئنم هر چی که هست بخاطر آسنترا بوده

💙آمیتیس💙گل سرخ من