2777
2789
عنوان

مشکل قلبی

106 بازدید | 18 پست

برای شِفای  همه ی بیماران اگه میشه یک شاخه گل صلوات بفرستید .من و دخترم هم  قلبمون  مشکل داره اگه میشه برای شِفای قلب ما هم یک شاخه گل صلوات بفرستید اجرتون با خانم حضرت زینب کبری 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا دختر منم همینهچنده؟

چی چنده ؟ کیوتی اش میگن مرزه .نمیدونم چنده. تپش داره درد داره .خیلی ناراحتم .خداوند به دختر شما هم سلامتی بده 

دکتر دختر من خورگامی هستش تو بیمارستان رجایی

چی چنده ؟ کیوتی اش میگن مرزه .نمیدونم چنده. تپش داره درد داره .خیلی ناراحتم .خداوند به دختر شما هم س ...

کیوتیشو میگم واسه دختر من الان شده ۴۲۵ دختر من درد نداره ولی زود خسته میشه دکترشم خورگامیه

دارو مصرف میکنه؟

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

دارو نداده نه .برای دی ماه براش ام آر آی نوشته

ام آر آی چرا؟ غش میکنه؟ مچ پاهاش درد میگیره؟

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

نه هیچ کدوم اما براش نوشت به نظرت چرا نوشته

شاید خواسته نوع کیوتیش رو مشخص کنه

میتونی نوار قلبشو ببینی عدد کیوتیشو به من بگی؟

درخواستتو قبول کردم عکس نوار قلبشو بفرست برام

دکتر مهربونی هستش اما درست جواب نمیده دیر اونجا وقت میدن شاید ببرمش پیش اورعی یا قربانی شریف

من پیش شعبانی بردم خیلی دکتر بدیه ولی خورگامی عالیه

شاید خواسته نوع کیوتیش رو مشخص کنهمیتونی نوار قلبشو ببینی عدد کیوتیشو به من بگی؟درخواستتو قبول کردم ...

برات صبح میفرستم میشه شماره بدی تو تلگرام یا ایتا پیام بدم اینجا سخته