2777
2789
عنوان

مشکل قلبی

122 بازدید | 18 پست

برای شِفای  همه ی بیماران اگه میشه یک شاخه گل صلوات بفرستید .من و دخترم هم  قلبمون  مشکل داره اگه میشه برای شِفای قلب ما هم یک شاخه گل صلوات بفرستید اجرتون با خانم حضرت زینب کبری 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دخترم کیوتی قلبش مرزه

دقیقا دختر منم همینه

چنده؟

تو این شرایط که جوونا دارن صدشون رو میزارن برای مملکت، توی نر بی خاصیت درخواست نده به جای عوضی بازی تو این سایت برو از مملکتت دفاع کن

دقیقا دختر منم همینهچنده؟

چی چنده ؟ کیوتی اش میگن مرزه .نمیدونم چنده. تپش داره درد داره .خیلی ناراحتم .خداوند به دختر شما هم سلامتی بده 

دکتر دختر من خورگامی هستش تو بیمارستان رجایی

چی چنده ؟ کیوتی اش میگن مرزه .نمیدونم چنده. تپش داره درد داره .خیلی ناراحتم .خداوند به دختر شما هم س ...

کیوتیشو میگم واسه دختر من الان شده ۴۲۵ دختر من درد نداره ولی زود خسته میشه دکترشم خورگامیه

دارو مصرف میکنه؟

تو این شرایط که جوونا دارن صدشون رو میزارن برای مملکت، توی نر بی خاصیت درخواست نده به جای عوضی بازی تو این سایت برو از مملکتت دفاع کن

دارو نداده نه .برای دی ماه براش ام آر آی نوشته

ام آر آی چرا؟ غش میکنه؟ مچ پاهاش درد میگیره؟

نه هیچ کدوم اما براش نوشت به نظرت چرا نوشته

شاید خواسته نوع کیوتیش رو مشخص کنه

میتونی نوار قلبشو ببینی عدد کیوتیشو به من بگی؟

درخواستتو قبول کردم عکس نوار قلبشو بفرست برام

دکتر مهربونی هستش اما درست جواب نمیده دیر اونجا وقت میدن شاید ببرمش پیش اورعی یا قربانی شریف

من پیش شعبانی بردم خیلی دکتر بدیه ولی خورگامی عالیه

شاید خواسته نوع کیوتیش رو مشخص کنهمیتونی نوار قلبشو ببینی عدد کیوتیشو به من بگی؟درخواستتو قبول کردم ...

برات صبح میفرستم میشه شماره بدی تو تلگرام یا ایتا پیام بدم اینجا سخته

2790
2778
2791
2779
2792