ی عالمه وسیله ریز همش و ریختم تو گونی دارم دیونه میشم داغونم همش چیزی میخوام باید بگردم. اون وقت شوهرم پول نداره بخره من هیچی نمیگم اون هرروز ب من میگه شلخته امشب بهش گفتم برو ننه ات و بیار ببین بدون کمد وکابنت میتونه زندکی کنه من چ گهی بخورم باظرف ها جانیست بزارم انقدرگفته اخر امشب گفتم من میرم تو خیابون پول کمد ودرمیارم ریده شد ب حالش منی که یتو بهش نمیگفتم انقدر روان من و دستکاری نکنه گفتم ماشین بفروش کمد بگیرم قبول نمکنه
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
طلبکار شرمنده نیست اصلا من هرگز نگفتم پول نداری بخری اون همش من خرد مکنه بی نظمی
شوهرت متولد بهمن ماه نیست؟
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
گفته تو دوماه دیگه میگیره اصلا بحث من کابینت نیست بحث من این پول نداشتن اون و ب رخ نکشیدم او یکسره ...
شما هم بی پولیشو به رخ بکش خوب. اون میگه تو چرا نمیگی! همش بگو کابینت نداریم. این چه وضعشه! شاید خودشو جمع کنه. والله
عزیزم کابینت هم میتونی اماده بخری خیلی ارزونتر درمیاد. همسایه ما با 50 میلیون یه کابینت شیکی زده بیا ببین. تعجب کردم از قیمتایی که دوستان گفتن. حتما لازم نیست کابینت میلیاردی بزنی. با صد تومن میتونی کابینت خیلی مناسب بزنی
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را