2777
2789
عنوان

زیرمیزی گرفتن پزشکا

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 46 پست
چرا اون دنیا؟باید توی همین دنیا کاری کرد

متاسفانه با پولی که می‌گیرن این دنیاشون بهشته

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

من دکترای خوب خیلی دیدم انشالله همیشه سلامت باشن اینطور آدما

منه چند سال پیش مشکل زنان داشتم رفتم پیش یه دکتر اولش که جوری ترسوندن که از داخل مطبش تا وقتی رسیدم خونه گریه کردم چرا؟چون میخواستم منو پاست بده به آزمایشگاه بغلشون که یه پولی بگیره بعدم که فهمیدم مشکل چیه گفت سه ماه دیگه بیا ببینم اوضاع چطوره سه ماه بعد زنگ زدم منشیش گفت رفته خارج نیست انقدر بی مسئولیت بود و فکر پول

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منه چند سال پیش مشکل زنان داشتم رفتم پیش یه دکتر اولش که جوری ترسوندن که از داخل مطبش تا وقتی رسیدم ...

خدایی من تا حالا هیچوقت به پست دکترای بد نخوردم همیشه هم قبل دکتر رفتن یه دور تحقیق میکنم نظرا رو میخونم و ...

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

خب شما آگاممنون کنید ما منطقی نگاه میکنیم ببینیم شما درست میگید یا نه

بیمارستانی دولتی هیچ پولی بابت عمل به دکترا نمیده.بیمه ها اصلا تسویه نمیکنن با بیمارستان که بیمارستان بخواد پول دکترا رو بده.دکتر هم مگه دلش درد میکنه وقتش و استرس بزاره یه بیماری مفتی عمل کنه و اگه خدایی نکرده مشکلی پیش اومد هزار جور شکایت و جواب پس بده.یا باید طبابت رو بزارن کنار یا دستمزد خودشون رو جدا از مریض بگیرن.

هرکی نداره میتونه تو بیمارستانای آموزشی یا به قول کاربرا رزیدنتی عمل بشه که البته همون کیفیت رو هم داره و استاد اصلی نظارت میکنه و مشکلی پیش نمیاد

واقعیت زیرمیزی:

زیرمیزی: نشانه‌ی فساد نیست، فریادِ یک بی‌عدالتی ساختاری است.

سال‌هاست همه درباره‌ی «زیرمیزی» حرف می‌زنند،

اما هیچ‌کس نمی‌پرسد چرا اصلاً چنین چیزی شکل گرفته؟

وقتی تعرفه رسمی عمل جراحی حيات بخش و گاها پیچیده‌ای مثل کیسه صفرا

کمتر از قیمت چهار کیلو گوشت گوسفندی است،

آیا واقعاً باید تعجب کنیم که سیستم درمانی بیمار است؟

ریشه واقعی کجاست؟

زیرمیزی از طمع زاده نشده؛ از تحقیر زاده شده است.

وقتی پزشک بعد از ۱۵ سال تحصیل، شبانه‌روز کار در اورژانس و اتاق عمل،

می‌بیند مزدش کمتر از دستمزد تعمیرکار خودرو است،

سیستم در واقع به او می‌گوید:

> «دانش و مسئولیت تو ارزش مالی ندارد.»

در چنین سیستمی، «راه درست» بی‌پاداش می‌ماند و

«راه غیررسمی» زنده می‌ماند.

حقیقت تلخ اما روشن:

تعرفه‌ها در ایران نه بر اساس هزینه واقعی و تخصص پزشک،

بلکه بر اساس جیب بیمه‌ها تعیین می‌شود.

یعنی:

«چقدر بودجه داریم؟ همین را تقسیم کنیم!»

نه:

خدمت پزشکی واقعاً چقدر می‌ارزد؟»

این یعنی پزشک با جان و علمش هزینه ناکارآمدی ساختار را می‌دهد.

نتیجه چیست؟

وقتی مسیر رسمی «بی‌ثمر» است، مسیر غیررسمی زاده می‌شود.

زیرمیزی در چنین شرایطی نه انتخاب، بلکه گاهی واکنش بقا است.

مثل این است که:

راننده‌ای را وادار کنید با یک باک بنزین، تا مقصدی برود که نیاز به سه باک دارد،

بعد اگر در میانه راه از مسافر پول سوخت گرفت، بگویید «فساد کرده»!

اما خطر بزرگ‌تر این است:

زیرمیزی فقط پول نیست؛

زیرمیزی اعتماد عمومی را می‌کشد.

وقتی بیمار احساس می‌کند عدالت وجود ندارد،

و پزشک احساس می‌کند حرمتش لگدمال شده،

هیچ دارویی نمی‌تواند این شکاف را درمان کند.

راه نجات نه در تهدید است، نه در موعظه

راه نجات در سه گام واقعی است:

تعرفه علمی و مستقل

تعرفه باید توسط کمیسیون علمی و اقتصادی مستقل از بیمه‌ها تعیین شود.

شفافیت در پرداخت‌ها

بیمار باید بداند دقیقاً چه مبلغی بابت چه خدمتی می‌پردازد.

آموزش اخلاق کاربردی و الگوهای شفاف

پزشک جوان باید بداند که راه شرافتمندانه ممکن است، نه فقط سخت.

حرف آخر:

زیرمیزی، همانند تب در بدن بیمار است؛

علامت عفونت سیستم است، نه گناه تب‌سنج.

اگر تب را سرکوب کنیم ولی عفونت را درمان نکنیم،

بیمار زنده نمی‌ماند.

پزشک سالم در سیستم ناسالم دوام نمی‌آورد،

همان‌طور که بیمار فقیر در نظام درمانی بی‌عدالت نجات پیدا نمی‌کند.

تا وقتی شأن حرفه‌ای، تعرفه واقعی و شفافیت وجود نداشته باشد،

زیرمیزی نه از بین می‌رود، نه شرم‌آور است  بلکه فقط نشانه‌ی زخم عمیق‌تر است.

بیمارستانی دولتی هیچ پولی بابت عمل به دکترا نمیده.بیمه ها اصلا تسویه نمیکنن با بیمارستان که بیمارستا ...

ولی الان تو بیمارستان خصوصی هم دارن با بیمه عمل میکنن و اینکه بیمار تو اون شرایط احتیاج به همدلی داره بعد تازه یه سری دکترا هم تو بیمارستان خصوصی عمل میکنن هم زیر میزی میگیرن شما خودتون پزشکید؟ 

ولی الان تو بیمارستان خصوصی هم دارن با بیمه عمل میکنن و اینکه بیمار تو اون شرایط احتیاج به همدلی دار ...

اونا بیمه های تکمیلی هستن و بهتر از بیمه های پایه که تو بیمارستان دولتی اجرا میشه پول میدن.البته همون بیمه های تکمیلی هم درست و به موقع نیست برای همینه بعضی پزشکان تو خصوصی هم زیر میزی میگیرن

واقعیت زیرمیزی:زیرمیزی: نشانه‌ی فساد نیست، فریادِ یک بی‌عدالتی ساختاری است.سال‌هاست همه درباره‌ی «زی ...

آخه آدما یه عمر کار میکنن به سختی سهم بیمه رد میکنن که اینجور مواقع به دادشون برسه به نظرم پزشکا باید کاری برای بیمه بکنند نه اینه از بیمار بیچاره سواستفاده کنند

امیدوارم تونسته باشم تا حدی آگاهتون کنم.آرزوی سلامتی و تندرستی برای همه ی هم وطنانم

مچکرم  تا حدی متوجه شدم ولی الان عرصه به خودم و خانوادم تنگ شده و دلشکسته هستم این دنیا خیلی بی رحمه

آخه آدما یه عمر کار میکنن به سختی سهم بیمه رد میکنن که اینجور مواقع به دادشون برسه به نظرم پزشکا بای ...

کی زورش به بیمه های چپاول گر میرسه؟ پزشکان مستقیم با بیمه در ارتباط نیستن.یا مردم باید علیه بیمه ها شورش کنن یا بیمارستان ها.پزشکان این وسط هیچ کاره هستن