2777
2789

بله برادرم شب ها سم در میاره

پروفایل خودمم .تعلیقم تا ۱۴ دی کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جن آزارش کمتر از آدماست والا 

یه گوشه زندگیشونو میکنن گاهی ام که حوصلشون سر میره یه پخی میکنن و میرن 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

جن آزارش کمتر از آدماست والا یه گوشه زندگیشونو میکنن گاهی ام که حوصلشون سر میره یه پخی میکنن و میرن

ولی جنی ک میاد تو وجود انسان خودشم اگه جن کافر باشه خیلییی بده 

ای خداااااااااااااااا از دست این بنده‌هات کجا فرار کنم؟ 

شاید باور نکنید ولی انقدر تو خوابم میان و اذیتم میکنن ک مث شگ دنبال دعا نویسم،  ب شوهرمم گفتم اخرش از نرس ایست قلبی میکنم یا یه بلا سر بچم میارن. شبیه انسان هستن هفته ای دوبار میان تو خوابم اذیتم میکنن😔

خسته شدم بخدا

تو خواب داشتم با دوتا بچه جن کوچولو بازی میکردم

لخت و لاغر بودن، پوستشونم یه حالت طوسی و قرمز خونی داشت 

در گوش هم یه کلمه رو می‌گفتیم بعد اون یکی باید حدس میزد

یهو نوبت من شد، یکیشون اومد دهنشو گذاشت نزدیک گوش من، یه لحظه مکث کردم، همون جا حس کردم کرمش گرفته

عوضی یهو جیغغغغغغ زد تو گوشم

ببین اصلا روحم یه جوری پرتاب شد تو بدنم که احساس میکردم از ارتفاع سی متری افتادم پایین

حتی گوشم هم واقعا درد گرفته بود و داشتم دردش رو توی جسمم حس می‌کردم😐💀 نکبتا

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

ولی جنی ک میاد تو وجود انسان خودشم اگه جن کافر باشه خیلییی بده

جن نمی‌تونه وارد بدن کسی بشه عزیزم

روح انسان اون رو پر کرده و حایی برای جن نیست، اگر میگن کسی تسخیر شده یعنی ذهنش بازیچه اجنه شده

اگه کسی نره سمت جادو و طلسم و دعانویسی اینا اصلا دچار این اتفاقات نمیشه، نگران نباش❤️

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

شاید باور نکنید ولی انقدر تو خوابم میان و اذیتم میکنن ک مث شگ دنبال دعا نویسم، ب شوهرمم گفتم اخرش ا ...

عزیزم دلیل مشکلت همون دعانویس‌ها هستن

این راهش نیست

دعایی چیزی هم گرفتی؟

عزیزم دلیل مشکلت همون دعانویس‌ها هستناین راهش نیستدعایی چیزی هم گرفتی؟

نه،  نوجوون ک بودم به احضار جن علاقه داشتم،  خیلی این کارو میکردم ولی چیزی ندیدم، کلا بیخیالش شدم تا یه مدت بعد این اتفاق برام افتاده و همینطور ادامه داره.  میدونم که خودم مقصرم

نه، نوجوون ک بودم به احضار جن علاقه داشتم، خیلی این کارو میکردم ولی چیزی ندیدم، کلا بیخیالش شدم تا ...

عزیزدلم🥲 پس چیزی نیست نترس زود حل میشه 

حتما حرز بگیر برای خودت و موقع خواب همراهت داشته باش، بعدش دیگه کلا توی ماورا نامرئی میشی و قابل دیدن نیستی براشون