تابستون مدیر عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 2683 عنوان بچها بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 73 پست دلم بچها میخواد اما شوهرم میگه نه چیکار کنم۴ سال دوست بودیم۲/۵عقد۲ ماه ازدواج کردیم 1397/01/28 | 03:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_sara_ عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 4162 میگم عصبی میشه داد میزنه میگه نه شرایطشو ندارم میگه خونه بخرم بعد وضع مالیش چطوره ؟کی ایشالا میتونه خونه بگیره؟ یک بغل حرف، ولی محض نگفتن دارم !
zmlove عضویت: 1397/01/27 تعداد پست: 209 چطوره تنبلی ارثیه؟درد داره؟با سنو مشخصه ؟ ن من تب کردم و درد شدید رفتم دکتر ک گفت کیستت سوراخ شده اونو ک درمان کردم فهمیدم تنبلی دارم دکتر ک میگفت چون طبیعی جلوگیری کردی اونم چهارسال حداقل باید چندبار قرص ضد بارداری میخوردی ما توفامیلمون کسی این مشکل رو نداره
zmlove عضویت: 1397/01/27 تعداد پست: 209 الان چند سالتونه.منم از همین چیزا میترسم شوهرمم مخالفت میکنه الان برای من و شوهرم حسرت مونده ک ایکاش اوایل ی دونه بی دردسر میاوردیم
_sara_ عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 4162 ن من تب کردم و درد شدید رفتم دکتر ک گفت کیستت سوراخ شده اونو ک درمان کردم فهمیدم تنبلی دارم دکتر ک م ... منم طبیعی هست دو ساله چرا قرص بخوری ؟ میگن ک قرص بده یک بغل حرف، ولی محض نگفتن دارم !
هدیهh عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 4215 ایشالا خدا یه بچه سالم و زیبا بهت میده با همسرت صحبت کن بگو الان اقدام کنیم ک من زود حامله نم ... ن اشتباه منو نذار بکنه ب شوهرم میگفتم ک بیا از الان اقدام کنیم ۵.۶ ماه طول میکشه دیگ زد و همون بار اول باردار شدم خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆
_sara_ عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 4162 الان برای من و شوهرم حسرت مونده ک ایکاش اوایل ی دونه بی دردسر میاوردیم عزیزم میاری ایشالا این ک چیزی نیست درمان میشی و خدا بهتون ک بچه سالم میده ایشالا یک بغل حرف، ولی محض نگفتن دارم !
zmlove عضویت: 1397/01/27 تعداد پست: 209 منم طبیعی هست دو ساله چرا قرص بخوری ؟ میگن ک قرص بده نمیدونم میگفت حداقل در سال دو روره باید خورده بشه الان ی مدت همش با امپول پریود میشم ک ایندفعه کشته منو ی حالت های خاصی دارم
تابستون مدیر استارتر عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 2683 وضع مالیش چطوره ؟کی ایشالا میتونه خونه بگیره؟ خوبه بد نیست.خودش میگه ۴ سال دیگه
_sara_ عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 4162 ن اشتباه منو نذار بکنه ب شوهرم میگفتم ک بیا از الان اقدام کنیم ۵.۶ ماه طول میکشه دیگ زد و همون بار ا ... واقعلا خخ من فکر میکنم ک طول میکشه چند ماه😅 یک بغل حرف، ولی محض نگفتن دارم !
zmlove عضویت: 1397/01/27 تعداد پست: 209 عزیزم میاری ایشالا این ک چیزی نیست درمان میشی و خدا بهتون ک بچه سالم میده ایشالا ان شالله خودم ک خیلی امیدوارم میگم هرچی خدا بخواد همونه
تابستون مدیر استارتر عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 2683 ن اشتباه منو نذار بکنه ب شوهرم میگفتم ک بیا از الان اقدام کنیم ۵.۶ ماه طول میکشه دیگ زد و همون بار ا ... من دوست دارم الان بچه دار شم احساس میکنم سنم بالا داره میره بی حوصله میشم
_sara_ عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 4162 خوبه بد نیست.خودش میگه ۴ سال دیگه یه فکری 🤔 اگه خیلی دوس داری بچه بگو با قرص جلوگیری میکنم بعدش قرص نخور ...بعدش بگو ک نمیدونم حامله شدم ...حالا نمیفهمه بچه بیاد ازت ممنون هم میشه 😉 یک بغل حرف، ولی محض نگفتن دارم !
_sara_ عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 4162 با مامانت هم یه دکتر برو قبلش یک بغل حرف، ولی محض نگفتن دارم !
تابستون مدیر استارتر عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 2683 یه فکری 🤔 اگه خیلی دوس داری بچه بگو با قرص جلوگیری میکنم بعدش قرص نخور ... بعدش بگو ک نمیدونم حامل ... خیلی زرنگه این حرف بهش زدم تو سرم بود.تا نبیته قرص نخورم ول کن نیست
هدیهh عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 4215 من دوست دارم الان بچه دار شم احساس میکنم سنم بالا داره میره بی حوصله میشم کم کم با زبون خوش راصیش کن مثلا بگو حوصلم سرمیره تو سرکار میری من خونه تنهام یااینک زندگیمون تنوع نداره خسته کننده شده خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆