2777
2789
عنوان

تا حالا عقرب رفته تو موهاتون

97 بازدید | 10 پست

یه لحظه رفتم بیرون اومدم دیدم یه  چیزی تو موهام تکون میخوره فکر کردم هزار داشت با یه بدبختی از تو موهام انداختنش بیرون  دیدم یه عقرب بزرگه فقط فقط کار خدا بوده که این منو نیش نزده واقعا امشب فهمیدم همه چیز دست خداست وگرنه چقدر دستم خورد بهش با دست درش آوردم وای هنوز از ترس نمیتونم بخوابم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای ترسیدم😬

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

منم یبار صب از خواب بلند شدم رفتم دستشویی تا شلوار کشیدم پایین یه هزارپای بزرگگگگگگگگگگ افتاد بیرون

پشمام ریخت خیلی بزرگ بود شبیه مار بود 😅

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

منم یه شب خواب بودم خواب عمیق داشتم خوابم میدیدم 

یهو حس کردم یچیزی رو گلوم زیر چونم هست یهو پریدم با دست زدمش کنار بعد چراغ قوه گوشی رو زدم دیدم سوسکه فوبیا دارم وحشتناک رفتم مامانمو بیدار کردم اومد گرفت تا چن روز هر نیم ساعت از ترس از خواب میپریدم دور و برمو نگاه میکردم چیزی نباشه. 

شانس اوردم دهن باز نمیخوابم وگرنه میومد داخل دهنم میرفت داخل دل و رودم تخم میذاشت 

منم یبار صب از خواب بلند شدم رفتم دستشویی تا شلوار کشیدم پایین یه هزارپای بزرگگگگگگگگگگ افتاد بیرونپ ...

هزار پا هم خیلی تیزه تند تند حرکت میکنه 

داخل گوش میره خیلی خطرناکه 

نه اما یکبار مارمولک روی شونه م بود و من فکر کردم موهام،شب هم بود یکهو دیدم تکون خورد همونجور که موبایلم دستم بود نور صفحه رو انداختم رو شونه م دیدم واااای مارمولک، تازه داره بر بر نگاهمم میکنه وااای چنان جیغی کشیدمو موبایلم رو ناخواسته پرت کردم که خورد بهشیشه ویترین و تماام🥹😨😨😰

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
هزار پا هم خیلی تیزه تند تند حرکت میکنه داخل گوش میره خیلی خطرناکه

اره من فوبیا دارم 

خیلی وحشت ناکه حس میکنم از مار ترسناکتره 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔