2777
2789
عنوان

چیکار کنم

289 بازدید | 35 پست

نینی سایتیا کمک کنید

تو محل کار شوهرم که بودم یکی از هم کارای خانومش منو دیدو صمیمانه ازم استقبال کرد بعد یه مدت به همسرم گفت مشتاقه با من دوست بشه چون از شخصیت من خوشش اومده منم قبول کردمو رابطه تا جاییی پیش رفت که صمیمی شدیمو  چند باری به اتفاق همسرم رفتیم بیرون بعد یه مدت دیدم تماساش شبانه با شوهرم زیاد شده صمیمیتش دو برابر تا حدی که برای تولد شرهرم کادو خریده بوده . از طرف شوهرم مطمعنم چون زیر نظره وچک میشه هتی تلگرامشم یواشکی رو گوشیم سیو کردم به پیاماش یکی در میونو سرسنگین جواب میده حس میکنم شوهرمم متوجه شخصیت این خانوم شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطتو باهاش قطع کن. سر سنگین جوابشو بده. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

به همسرت بگو از این خانوم همکارت خوشم نمیاد و خیلی رک و راست نظرت رو درموردش بگو.

و اینکه دوست نداری زیاد باهاش در ارتباط باشی.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
حس میکنم چون اصلا با من رابطه ای نداره دیگه تماساش با شوهرم زیاده از هر دری حرف میزنه

با شوهرت حرف بزن بگو من از تو مطمئنم و ایمان دارم تو پاتو کج نمیزاری ولی ب نظرت ی ذره رفتاراش مشکوک نیس؟از نظر من رابطه رو کم کنیم بازم خودت هرجور صلاح میدونی

اینجوری غیر مستقیم حرفتو زدی 

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐