2777
2789
عنوان

دردل

238 بازدید | 20 پست

مادرشوهرم بهم میگه دست و پا چلفتی؛میگه تو نمیتونی بچه بزرگ کنی،بابا من اولین بچه امه؛تجربه نداشتم ولی الان ک بچه ام ۵ماهشه؛ماشالله هم بزرگ شده وتمام کاراشو دیگه خودم انجام میدم؛هربار هم ک میرم خونشون از حسادت ی گیر میده ب بچه ام ک اصلا منطقی نیس شما بگید با این دیو دو سر چ کار کنم

الهی به حق ۵تن ال عبا هیچکس رو ناامید درگاهت نکن 

نرو خونشون یه مدت

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا لعنت کنه این مدل مادرشوهرارو

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
هیچی بزار همیجوری ور بزنه والا 

دلمو خون کرده؛بچه ام از بچه خواهرشوهرم خوشگل تره و ناز تر همه با بچه من بازی میکنن و تعریف اون بدتر نیش و کنایه میزنه بهم میگه خواب دیدم انداختیش زمین نمیدونم چرت و پرت

کمتر برو خونشون بگو کارام زیاده و وقت نمیکنم و هر وقتم رفتی در مقابل حرفاشون سکوت کن، و سعی کن خرشون کنی،الکی بگو مثلا تجربه هاتون رو بگید منم استفاده کنم.کلا هر چی گفتن که ناراحتت میکنه اهمیت نده

بي شک مظلوم ترين فرد تاريخ استآنکه شب ها يک تنه،بدون سلاح،با يک لشکر دلتنگی میجنگد...!
کمتر برو خونشون بگو کارام زیاده و وقت نمیکنم و هر وقتم رفتی در مقابل حرفاشون سکوت کن، و سعی کن خرشون ...

اتفاقا اینو بهش ی بار گفتم بدتر میکنه

بگو مادر شوهر عزیز گذشت اون دوره که نیش دندون نشون میدادی😂😂😂😂

منم مادر شوهرم میگه چرا این وقتی كارمیكنه دستاش فرز و سریع نیست من جونم مور مور میشه...منم درحالیكه ی لبخند میزنم ب شوهرم میگم دستام از بس ظریفن

اتفاقا اینو بهش ی بار گفتم بدتر میکنه

خب شوهرت چه جوریه؟میتونی ناراحتیتو باهاش مطرح کنی؟ی جوری که نرم باشه و ناراحتش نکنه با سیاست بهش بگو کهخیلی عصه میخوری از حرفای مادرش بگو کمکت کنه 

بي شک مظلوم ترين فرد تاريخ استآنکه شب ها يک تنه،بدون سلاح،با يک لشکر دلتنگی میجنگد...!
خب شوهرت چه جوریه؟میتونی ناراحتیتو باهاش مطرح کنی؟ی جوری که نرم باشه و ناراحتش نکنه با سیاست بهش بگو ...

خودش همه حرفهای رو ک میزنن بهم میشنوه اتفاقا میگه از حسادته میبینن بچه ما سالم و صحیح خداروشکر دارن میترکن 

خودش همه حرفهای رو ک میزنن بهم میشنوه اتفاقا میگه از حسادته میبینن بچه ما سالم و صحیح خداروشکر دارن ...

خب اینکه خیلی عالیه

شوهرت پشتت باشهبه دیگه غمی نداری

بامهربونی بهش بگو تو ازم دفاع کن

نذار کسی از گل نازکتر بهم بگه

تو منو بالاببر تا دیگران کوچیکم نکنن

خب اینکه خیلی عالیه شوهرت پشتت باشهبه دیگه غمی نداری بامهربونی بهش بگو تو ازم دفاع کن نذار کسی از ...

همیشه پشتیبانمه غم ندارم و جواب میده؛الان گیر دادن بهمون که خونه امو ببرم نزدیک خونشون چون شوهرم ی هفته ماموریته تنها نباشم یا با خونه برادر شوهرم خونه بگیرم شوهرم‌گفت شما کارتون ب ما نباشه من درستش میکنم منم برا اینکه اذیت نکنن میرم خونه مادرم حالا با ما حرف نمیزنن میگن چرا میری خونه مادرت اخه اینا با خونه مادرم قهرن منم باید نرم ب خدا ۱۰ماه نرفتم خونشوک دلم براشون تنگ سده بود بچه امو ندیدن تا ۴ماهگی ب شوهرم گفتم دیگه نمیتونم دارم دق میکنم گفت برو عزیز م پدر و مادرته خیلی بی انصافن خونه پدر شوهرم احمقن