2777
2789

وای 😑😑😑

چه عفت کلامی!

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم بلد نیستم ولش کن اون خودش از درون داره میسوزه از عقده همینجوریشم

ی شوهر گاو داری ک تو‌کل تاپیکات ازش نالیدی

فک کنم مخت ریده شده عزیژم

حق داری فشار بخوری

چشمت کور

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

بلدی نی نی یارو تگ کنی

نچ گلم

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

عزیزم چ درکیبچه من تو‌شکممه تادیک اخرم‌بخون شرو کرده گوه خوری بچمو کرده منم بارش کزدم باز شاتس اورد ...

خوب عزیزم اگر بارداری این سایت و جوش برات خوب نیست

کودکت به ارامش نیاز داره🌺بیشتر مراقبت کن دوستم

سیاهم، اما روشن مثل ستاره‌ها در شب،عمیق مثلاقیانوس‌های بی‌پایان،گرم مثل نور خورشید روی پوست. 🖤✨پوستم فقط رنگ نیست، هویتمه، غرورم و داستانم.هر سایه‌اش، هر تیرگی‌اش، قشنگ و منحصر به فرده.سیاه بودن، زیباییه که باید با افتخار زندگی کرد.✨🖤

وای 😑😑😑چه عفت کلامی!

به بچم ک نو شکممه توهین کزده ازاین بیشتر بارش میکنم تاپیک اخرم بخون

خودش بی خانوادس طبق تاپیکاش ننه باباش بهش اهمیت نمیدن دیگ حرص بچخ منو خورد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

خوب عزیزم اگر بارداری این سایت و جوش برات خوب نیستکودکت به ارامش نیاز داره🌺بیشتر مراقبت کن دوستم

اصلا خیلی وقتت سایت نیومدم امروز دیگ گقنم ی سوال بپرسم تاپیک زدم این عفریطه های گشنه پریدن ب حونم

خودشون گشنه ان طبق تاپیک هاشون

فک کردن بقیه تم باید مث اونا گشنه باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به بچم ک نو شکممه توهین کزده ازاین بیشتر بارش میکنم تاپیک اخرم بخونخودش بی خانوادس طبق تاپیکاش ننه ب ...

هی بابا بیخیال ‌.

اصلا خودتون رو درگیر نکنید هر دوتا تون و بیخیال ‌.

جدی نگیرید ، رد شید فقط.

اصلا خیلی وقتت سایت نیومدم امروز دیگ گقنم ی سوال بپرسم تاپیک زدم این عفریطه های گشنه پریدن ب حونمخود ...

الهی عزیزم زودتر برو 🌹

اشکال نداره بحث کردی الان برو دمنوشی چیزی بخور

استرس برات خوب نیست 

یه فیلمی چیزی که بهت حس خوبی بده تا از این حال عصبی دربیای 🫂🤍

سیاهم، اما روشن مثل ستاره‌ها در شب،عمیق مثلاقیانوس‌های بی‌پایان،گرم مثل نور خورشید روی پوست. 🖤✨پوستم فقط رنگ نیست، هویتمه، غرورم و داستانم.هر سایه‌اش، هر تیرگی‌اش، قشنگ و منحصر به فرده.سیاه بودن، زیباییه که باید با افتخار زندگی کرد.✨🖤

@niniyar‍ توهین های وحشتناک میکنه

عزیزم بارداره میدونم عصبی هستی ولی کوتاه بیا.. 

این سایت پر از کاربر طبیعی نظرات متفاوت باشه و همو درک نکنیم

چند دقیقه بگذره اروم میشی🫂🤍

بلدی نی نی یارو تگ کنی

گزارش بزنین پستش رو و تاپیک رو قفل کنین و برای این موارد تاپیک نزنین

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

گزارش بزنین پستش رو و تاپیک رو قفل کنین و برای این موارد تاپیک نزنین

مرسی نی نی یار که درک میکنی و‌خوب و‌بدو تشخیص میدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40