2777
2789
عنوان

ازدواج

138 بازدید | 15 پست

یکی از اشناهامون دختره خیلی مهربونیه و مذهبیه بعد یه خواستگار میاد براش که مادر پسره از اون زنایی هست که واسه مردم زن میگرده که به این و اون بگه برن خواستگاری 

پسره از نظر روانی اوکی نبود پرخاشگر و خسیس پدره هم همینطور 

بعد دختره راضی نمیشه ولی پدره راضی میشه و هر دو خانواده یه زمانی رو میزارن واسه اینکه دختره و پسره با هم اشنا بشن 

تو این مدت زمان یه بار دختره به پسره گفته بیا بستنی بخوریم با هم بعد یهو پسره سر پول و خریدن بستنی عصبی میشه 

بعد یه بار عصر پسره به دختره میگه میخوام ببینمت بیا فلان جا میخوام باهات حرف بزنم بعد که شب شد حدود ساعت ۱۲ اینا پسره به دختره میگه بیا خونمون با هم شام بخوریم بعد دختره اینقدر ترسیده بود قش کرد 

سن دختره ۱۷ پسره ۲۲

بعد الان نوبت به من رسیده مامانم و خانواده پدرم میخون پسر عمومو بهم بچسبونن که پسره بی سواد و از کودکی ازش بدم میاد و کار درست حسابی نداره و هر چی که داره از پول باباشه بعد عمه هام و مامانم میخوان منو راضی کنن که بله رو بگم با اینکه من میدونم اگه بله گفتم قراره مثل خدمتکار و برده تو خونه بمونم من شخص درونگرایی هستم و به سختی با یکی دوست میشم و افراط فکری دارم و میترسم که افکرم با من بازی کنن و بله رو بگم 

سنم ۱۷ سال 

پسره بیست و خورده ایی سالشه 

دختره که غش کرد از ترس چی شد بقیش؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اون دختره چرا غش کنی؟ دوستان اگر نهایتش خدایی نکرده دزدیده شدید با حفظ خون سردی با لبخند به طرف نزدیک بشید انگار میخواید بوسش کنید بعدش با زانو بزنید توی قسمت شخصیش محکم و فرار کنید❤

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

با کسی که نمیخوای ازدواج نکن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

اینا هم دیدن سنت کمه ساکتی و درونگرا با خودشون گفتن که این عروس ما بشه کار خونه می‌کنه و هرجور دلمون میخواد باهاش رفتار می کنیم. دقیقا به همین علت میخوانت 

به هیچ وجه راضی نشو هر بلایی سرت آوردن راضی نشو 

پسری که سرکار نمیره به درد هیچی نمیخوره 

سنت خیلی کمه واسه ازدواج 

تو هنوز میتونی درس بخونی میتونی شاغل شی پیشرفت کنی به سطح خوبی برسی به آدم‌هایی تو اون سطح آشنا بشی و... زندگی هزارتا احتمال داره دیگه

ببین اگه منطقی قانع نمیشن یه بهونه بیار مثلا بگو لیسانس بگیرم و...

یا یه بهونه جور کن بگو به این دلیل جوابم بهش منفیه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
سنت خیلی کمه واسه ازدواج تو هنوز میتونی درس بخونی میتونی شاغل شی پیشرفت کنی به سطح خوبی برسی به آدم‌ ...

من بهشون چند بار گفتم میخوام درس بخونم 

میخوام کار کنم و ... بهم میگن کار به درد زنا نمیخوره این نمیشه اون نمیشه و...

من با ازدواج ۱۷ ساله مخالفم با این شرایطم که کلا ولی میگی همه دست به دست هم دادن مجبورت کنن چیکار ازدستت برمیاد چاره ای به ذهنت میرسه که بتونی خودت رو از این شرایط نجات بدی ولی تا میتونی مخالفت کن شاید کسی صدات رو شنید خواست حمایتت کنه

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
من با ازدواج ۱۷ ساله مخالفم با این شرایطم که کلا ولی میگی همه دست به دست هم دادن مجبورت کنن چیکار از ...

اینقدر بابت این موضوع مغزمو خوردن حتی یه بار داشتم واسه امتحان خرداد میخوندم بعد اومدن بهم میگن راضی هستی با فلانی میخواد این تاریخ بیاد بعد من میدونم اگه بهشون بگم نه با من جر و بحث میکنن بعدش بهشون گفتم دارم واسه امتحان میخونم کسی بهم چیزی نگه

من بهشون چند بار گفتم میخوام درس بخونم میخوام کار کنم و ... بهم میگن کار به درد زنا نمیخوره این نمیش ...

بخوای طرز فکرشونو عوض کنه خیلی سخته بحث و چالش‌های جدی می‌طلبه

فعلا باتوجه به طرز فکر خودشون یه دلیل بیار که قانع بشن اینو رد کنن

حالا بعدا آروم آروم شاید بتونی طرز فکرشون رو تغییر بدی

ببین الان باتوجه به طرز فکر اونا چه دلیلی باشه این مورد رو رد میکنن

یا اینکه چاره‌ای نیست دیگه هرچقدر بحث و دعوا شد گردن نگیر

ولی خلاصه‌اش گردن نگیر تو سنت کمه هنوز برای ازدواج بچه‌ای این اولین مورد دومی هم کلا نمیخواییش دیگه با دل خوش وارد اون زندگی مشترک نمیشی بعد ببین چقدر سخته باید رابطه عاطفی با اون فرد رو بپذیری رابطه جنسی رو بپذیری و... 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اون فامیلت چی شد ؟ بزور شوهرش دادن چی شد بالاخره؟

پسره رو خانواده دختره شرط و شروط میزاره و میگه چون دختر اولتونه پول مهریه کم بزارید پول این و اون رو کم بزارید من نه خونه ایی نه ماشینی نه چیزی به اسم دخترتون میکنم و اگه ازدواج کردیم دختره به مدت چند ماه یا سال نباید خانوادشو ببینه دیگه از اینجا پدره راضی نشد و عصبی شد و همه چی به هم خورد ولی تا الان پسره داره دختره و خانوادشو سرزنش میکنه 

حالا این اوکیه دقیقه نود همه چی به هم خورد منی که دارن یه شخصی که من ازش متنفرم بهم بچسبونن چی این چند ساله که خانوادم و عمه هام و ... میخوان قانعم کنن که فقط بله رو بهشون بدم 

پسره رو خانواده دختره شرط و شروط میزاره و میگه چون دختر اولتونه پول مهریه کم بزارید پول این و اون رو ...

شما هم مجبور نیستی عزیزم، بگو نه وسلام. نهایتش با پسره حرف زدنی بگو من خوشم ازت نمیاد و کاری کن خودشون پس بکشن

بخوای طرز فکرشونو عوض کنه خیلی سخته بحث و چالش‌های جدی می‌طلبهفعلا باتوجه به طرز فکر خودشون یه دلیل ...

من هر چقدر با مامانم حرف میزنم بهش میگم مامان چرا نمیفهمی چرا درک نمیکنی که نسل الان فرق داره ما دیگه اون فکر و روزای قدیم نیستیم ولی اون همچنان مخالفه و میگه چه ربطی داره و فلان