بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرسی ولی حتما پیگیر دکترش شو ایشالا زود خوب شه .اینجا ک ادم میاد هر نوع تاپیکی میبینه ناباروری و اینا من خودم مشکل ناباروری دارم یک ساله اقدامم نمیشه هر کی ی جوری مشکل داره دیگ
من خترم الرژی داشت هم خودم رژیم بودم و هم اون اصلا هم بخور نبود الانم لاغره ولی پسرم الان سه ماهشه اونم رفلکس داره که دکتر گفته رژیم بگیرم شیرم کم نشده چون اون ولع خوردن داره بر عکس دخترم می خوام بگم بستگی به مکیدن بچه داره نه رژیم که تو میگیری هر چی بچه بیشتر شیر بخوره شیر بیشتر میشه من سر دوتا بچم تجربه کردم الانم پسرم وزنش خوبه با این که من رژیمم با همین شرایط رژیمم وزن دخترم اون موقع ها کم بود چون کمتر میخورد شیر منم کم میشد
من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
امیدت ب خداباشه فقط ازاون کمک بخاه شک نکن جوابتومیده یه سال که چیزی نیس ایشالازودبیای توجم ما اره م ...
خوشبحالت چرا از بارداریت لذت میبردی.نمیدونم تو حکمت خداموندم بعصیا نمیخان میده بعضیا میخان نمیده تف ب ااین زندگی .ببخش سرتو به درد اوردم دلم خیلی پر بود.ممنون از حرفاتون