2777
2789
عنوان

شیرمادر

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 79 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی گلم ک دلگرمی میدین ایشالااونم خوب بشه

مرسی ولی حتما پیگیر دکترش شو ایشالا زود خوب شه .اینجا ک ادم میاد هر نوع تاپیکی میبینه ناباروری و اینا من خودم مشکل ناباروری دارم یک ساله اقدامم نمیشه هر کی ی جوری مشکل داره دیگ

💫

من خترم الرژی داشت هم خودم رژیم بودم و هم اون اصلا هم بخور نبود الانم لاغره ولی پسرم الان سه ماهشه اونم رفلکس داره که دکتر گفته رژیم بگیرم شیرم کم نشده چون اون ولع خوردن داره بر عکس دخترم می خوام بگم بستگی به مکیدن بچه داره نه رژیم که تو میگیری هر چی بچه بیشتر شیر بخوره  شیر بیشتر میشه من سر دوتا بچم تجربه کردم الانم پسرم وزنش خوبه با این که من رژیمم با همین شرایط رژیمم وزن دخترم اون موقع ها کم بود چون کمتر میخورد شیر منم کم میشد 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
من خترم الرژی داشت هم خودم رژیم بودم و هم اون اصلا هم بخور نبود الانم لاغره ولی پسرم الان سه ماهشه ا ...

گلم مرسی ازراهنماییت من زودب زودشیرمیدم شبام هی بیدارمیشم شیرمیدم ولی خودمم ضعیف شدم شیرم کم شده

مرسی التماس دعا دیگ خیلی ناامیدم اصلا امیدی ندارم .شما زود باردارشدی

امیدت ب خداباشه فقط ازاون کمک بخاه شک نکن جوابتومیده یه سال که چیزی نیس ایشالازودبیای توجم ما

اره من وقتی اقدام کردم ماه بعدباردارشدم ولی بعدبارداریم انقدمشکل برام پیش اومد ک اب خوش ازگلوپایین نرف هروزیه مشکل داشتم

امیدت ب خداباشه فقط ازاون کمک بخاه شک نکن جوابتومیده یه سال که چیزی نیس ایشالازودبیای توجم ما اره م ...

خوشبحالت چرا از بارداریت لذت میبردی.نمیدونم تو حکمت خداموندم بعصیا نمیخان میده بعضیا میخان نمیده تف ب ااین زندگی .ببخش سرتو به درد اوردم دلم خیلی پر بود.ممنون از حرفاتون

💫
خوشبحالت چرا از بارداریت لذت میبردی.نمیدونم تو حکمت خداموندم بعصیا نمیخان میده بعضیا میخان نمیده تف ...

بارداریم خیلی عذاب کشیدم

نه عزیزم خواهش میکنم هیچکارش ک بی حکمت نیس شک نکن زودحاجتتومیده مادرک شدی خبربده

خوشبحالت چرا از بارداریت لذت میبردی.نمیدونم تو حکمت خداموندم بعصیا نمیخان میده بعضیا میخان نمیده تف ...

برورویان تهران حتماج میگیری خیلیارومیشناسم درمان شدن