2777
2789
عنوان

چطور دوستم متوجه اشتباهش کنم

555 بازدید | 38 پست

دوستم یه مدته همین جوری الکی با نامزدم بد شده، حتما از طرف خودش دلیلی داره ولی من مشکوک نشدم به چیزی، بهر حال یه مدت خیلی سرسنگین بودن با هم یه مدت و چون ما همه یه جا کار می کنیم ارتباطاتمون زیاده، یه چند وقتی بود دوستم سوار ماشین نامزدم نمیشد،الکی بهونه می آورد امروز بارون گرفته بود ناچار سوار شد، باورتون نمیشه حتی سلام نداد پیاده هم که شد تشکر نکرد حالا انتظار داره جمعه اکیپی بریم بیرون، نامزدمم میگه نمیام

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا دوستم یه نمه از خودراضیه، ولی این وسط بین این ها اعصاب من له میشه، نمیخوام به دوستم بگم نامزدم متوجه رفتار زشتش شده، چون بدتر میکنه و فک میکنه خیلی مهمه، 

چیکار کنم؟ چه بهونه ای بیارم واسه گردش؟ 

نمیخام ته دلتو خالی کنم.اما ببین یه وقت نامزدت بهش علامت نداده که دوستت سرسنگین شده،نه روش میشه به تو بگه نه میتونه مثه گذشته باششه

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم 

نامزدته یا دوست پسرت؟؟

اگر دوست پسرته از دوستت بپرس. اما اگر نامزدته اصلا محل نده. اصلا مهم نیست که بخواد چجوزی باشه. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
خب از دوستت بپرس.ببین دلیلش چیه.اگه از حسادت یا مسخره بازیش بود توام دیگه تحویلش نگیر

غیر مستقیم یچیزایی گفتم، هر دفعه بهونه آورد مثلا الکی گف نه سر راه کار دارم