2777
2789
عنوان

کسانی که بیمه تامین اجتماعی دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 29 پست
آها راهم خیلی دوره شوهرمم نیست منم استراحت مطلقم 😭

همسرت یا کسی که میتونه بره بپرسه. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌دونم چیکارکنم الان خیلی استرس دارم دوقلو دارم واسه اینکه یکم هزینه هام کم بشه گفتم بیمه کنم

چرا خودت میری؟؟ همسرت بره نیاز به شما نیست

بعد هم بیمه تکمیلی مثلا باید چند ماه قبل بارداری شده باشی تا برای زایمان پوشش بده وگرنه قبول نمیکنه.هر بیمه ای متفاوته مثلا یکی میگه ۸ماه یه بیمه ۱سال قبلش

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
بله تامین اجتماعی اصلا به درد نمیخوره هیچی شاملش نمیشه هیچ درصدی کم نمیشه

فقط برای زایمان تو بیمارستان دولتی فکر کنم هزینه نداشته باشه که اونم قبلا میگفتن شرطش هپینه که بیمه پردازی از قبل از شروع بارداری باشه. الان نمیدونم چطوریه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

چرا خودت میری؟؟ همسرت بره نیاز به شما نیستبعد هم بیمه تکمیلی مثلا باید چند ماه قبل بارداری شده باشی ...

شوهرم کارش راه دوره خیلی از روزا خونه نمیاد مجبورم خودم انجام بدم

نگفتم باردارم چون ماه اولمه

اکثرا برای بارداری ازاده.منم بیمه تامین اجتماعیم حمایت مالیش خیلی کمتر از بیمه های دیگه هست.درصد بیشتر پرداختیه خودتونه.هزینه بیمه هم خودش خیلی بالاس

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

فقط برای زایمان تو بیمارستان دولتی فکر کنم هزینه نداشته باشه که اونم قبلا میگفتن شرطش هپینه که بیمه ...

فک کنم طبیعی ..

ولی اخه کمتر کسی میره بیمارستان های دولتی خصوصیش به ادم نمیرسن چ برسه اونجا

چه بگم بیمارستان خوبی باشه تو شهرشون

آها راهم خیلی دوره شوهرمم نیست منم استراحت مطلقم 😭

راستی من الان یادم افتاد که شماره ۱۴۲۰ راهنمای تلفنی تامین اجتماعیه، زنگ بزن بپرس