2777
2789

سلام من اولین بارمه بیمه میکنم رفتم بیمه و با همسرم باهم بیمه کردیم خب من چون باردارم بیمه حمایت درمانی گفتم ولی الان رفتم کارگزار فیس پرداختی زده سرانه درمان :2

میزنم چت چی پی تی میگه حمایت درمانی شامل نمیشه 

میشه یکی بیاد بهم توضیح بده این حمایت درمانی شامل میشه یانه خیلی استرس دارم رامونم از بیمه خیلی دوره منم استراحت مطلقم😭

برای بارداری فقط تکمیلی بدرد میخوره اکثر داروها آزاده سونو و غربال گری هم آزاده 

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چت چیه زنگ بزن از شعبه بپرس

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

منم تامین اجتماعیم 

نمیدونم حمایت بعنی چی

ولی تا جایی ک من میدونم بیمه تامین احتماعی زیاد شامل این چیزا نمیشه بیمه های تکمیلی خوبه 

منم تا فهمیدم باردارم میخواستم تکمیلی کنم ک گفتن باید ۳تا۶ ماه جلوتر میکردی ک غربالگری و زایمان شامل میشد همون لحظه نمیشه

منم تامین اجتماعیم نمیدونم حمایت بعنی چیولی تا جایی ک من میدونم بیمه تامین احتماعی زیاد شامل این چیز ...

نمی‌دونم چیکارکنم الان خیلی استرس دارم 

دوقلو دارم 

واسه اینکه یکم هزینه هام کم بشه گفتم بیمه کنم

زنگ زدم میگن باید حضوری بیای اصلن جواب درستی ندادن

حضوری برو. از شرایطت کامل بپرس که حالا که بارداری تا زمان زایمانت چه  خدماتی شاملت میشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

منم تامین اجتماعیم نمیدونم حمایت بعنی چیولی تا جایی ک من میدونم بیمه تامین احتماعی زیاد شامل این چیز ...

اره درسته. تازه قبلا تامین اجتماعی هم همین بود.

نمی‌دونم چیکارکنم الان خیلی استرس دارم دوقلو دارم واسه اینکه یکم هزینه هام کم بشه گفتم بیمه کنم

چند هفته اته ک بارداری اخه؟

میفهمم اره هزینه ها زیاده منم تا فهمیدم میخواستم‌کنم گفتن شامل نمیشه چاره ای نیست..