2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یا نه

112 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها 

من هفت ساله ازدواج کردم یک پسر یه سالو نیمه دارم 

هفده روز پیش با شوهرم دعوام شد سر اینکه دو تا خواهر برادر بیکار و علاف و یک پدر بی مسئولیت داره و تمام کارهای بیماری مادرش رو این انجام میده در حالیکه توی اون خونه سه نفر بیکار هستند و با اینکه من و بچه کوچیکم خیلی بهش نیاز داریم و دو تا شغل داره و کاملا درگیره 

وقتی گفتم بذار برادر و خواهرتم کارای مادرت رو انجام بدن عصبانی شد و  به من حمله کردو منو کوبوند به کمد پسرم که بدنم کبود شد و خیلی ترسیده بودم بعدش از من اصلا معذرت خواهی نکرد چند روز خونه مامانم رفتم مه حال روحیم بهتر بشه و برگشتم ولی نه اومد دنبالم نه معذرت خواهی کرد 

بعدش مادرش عمل جراحی کرد و من نرفتم دیدنش چون قهر بودم با شوهرم ولی زنگ زدمو حالشو پرسیدم 

الان شوهرم با اینکه ۱۷ روز از قهرمون گذشته تلاشی برای اشتی نمیکنه قیافه قلدر گرفته و خشن و توی حال میخوایه همش از خونه میزنه بیرون 

خسته شدم چند بار تا الان به طلاق فکر مرده بودم ولی الان جدی دارم به طلاق فکر میکنم 

خسته شدم این چند وقتم خانواده ش فهمیدن ما قهریم حسابی پرش کردن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم خودت پیش قدم شوو آشتی کن زندگی ارزش نداره بخاطر این مسائل به طلاق فکر کنی.درکت میکنم ولی همسرت هم رفتارش اشتباه بوده و زود عصبانی شده و واکنش نشون داده.شوهر منم همینه و وقتی قهر می‌کنه زندگی رو به هممون تلخ می‌کنه.ولی الان بعد ۱۴ سال دیگه حوصله قهر طولانیشو ندارم و خودم آشتی میکنم.شما هم زیاد سخت نگیر.

صادقانه میگم اگ نکته مثبتی داره جدا نشو اگ نداره جدا شو مثلا فحاشی میکنه دوست داره نداره احترام میزاره ارزش اهمیت دروغگویی خیانت همه چیت بسنج تصمیم بگیر من شوهرم هیچ کدوم از اینا رو نداره نکته مثبتی نداره منم جدایی میخوام ولی تصمیم سختی با بچه 

صادقانه میگم اگ نکته مثبتی داره جدا نشو اگ نداره جدا شو مثلا فحاشی میکنه دوست داره نداره احترام میزا ...

فحاشی میکنه به من و خانوادم کلا بد دهنه و به خانواده م احترام نمیذاره خیانت رو نمیدونم شک دارم بهش 

مسئولیت پذیر نیست 

به خاط  بچه م شم دارمو میترسم اگه تنها بودم یه ثانیه هم نمیموندم

اینقدر بچه دیر آوردی نشناخته بودیش ک زودتر طلاق بگیری

انقدر بد نبود از وقتی بچه دار شدیم خیلی بدتر شده 

ولی همون موقعم از طلاق ترسیدم خیلی اشتباه کردم

انقدر بد نبود از وقتی بچه دار شدیم خیلی بدتر شده ولی همون موقعم از طلاق ترسیدم خیلی اشتباه کردم

همین دیگه ترس باعث میشه تو سری خور بشیم

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

بنظرم همیشه اینکار رو نکن ب مرور فکر میکنه وضیفته عین شوهر من

نه همیشه اینکار رو نمیکنم بعد ۱۴سال زندگی دیگه هیچ کدوم حوصله ناز کردن و ناز کشیدن نداریم.یه وقتایی خودش عادی رفتار می‌کنه انگار اتفاقی نیفتاده و منم زیاد کش نمیدم...