2821
2789
عنوان

نزدیکای مرگ

240 بازدید | 26 پست

اینکه کسی ۲۰ روز مونده ب مرگش همش بترسه از همه چی و‌همه کس جوری ک اطرافیان همه متوجه باشن میترسید تنها بمونه  و‌ قبلش هی میگف میمیرم هی میترسید اخرم مرد دلیل،اون ترس زیاد چی میتونه باشه بنظرتون  

کاملا یه سری را دیدم متوجه میشن مثلا چند روز دیگه قراره برن🥲

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کاملا یه سری را دیدم متوجه میشن مثلا چند روز دیگه قراره برن🥲

اره اینم میدونس رفتنیه میدونم ترس از مرگ نرماله ولی این خیلی شدید بود ترسش با اینک ادم خوبی بود نمیدونم چرا انق از مرگ‌ میترسید 

اره اینم میدونس رفتنیه میدونم ترس از مرگ نرماله ولی این خیلی شدید بود ترسش با اینک ادم خوبی بود نمید ...

ترس داره یکدفعه جدا شدن از این دنیا دنیایی که اندی سال توش زندگی کردی تعلقات و همه چیز را رها کنی و بری ایشون احتمالا بچه یا کسی را نداشتن که نگران آینده اش باشه؟یعنی شاید چون نگران اون طرف بوده نتونسته در آرامش بره

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

ترس داره یکدفعه جدا شدن از این دنیا دنیایی که اندی سال توش زندگی کردی تعلقات و همه چیز را رها کنی و ...

چرا اتفاقا چن تا دختروپسره جوون مجرد دارن بی پدر بزرگشون کرده بود خیلی خانوم خوبی بودن 🥲

اره اینم میدونس رفتنیه میدونم ترس از مرگ نرماله ولی این خیلی شدید بود ترسش با اینک ادم خوبی بود نمید ...

دوست منم روزهای اخرش و تو بیمارستان گذروند

همش میترسید میگفت تنهام نذارین

حتی وقتی خواب بود قبلش میگفت پیشم باشین😟

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  10 ساعت پیش