2777
2789
عنوان

نزدیکای مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 26 پست
چرا اتفاقا چن تا دختروپسره جوون مجرد دارن بی پدر بزرگشون کرده بود خیلی خانوم خوبی بودن 🥲

ووااایییی پس احتمالاً نگران آینده اونا بوده یکی از دوستان مادرش مریض بوده مقاومت می کرده تقریباً حالت های همین نفری که شما گفتی دخترش بهش گفت نگران نباش برو من هستم من از پس خودم برمیام و همچنین چیزایی دیگه چند ساعت بعد در آرامش میره

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ووااایییی پس احتمالاً نگران آینده اونا بوده یکی از دوستان مادرش مریض بوده مقاومت می کرده تقریباً حال ...

اره شایدم اتفاقا بعد مرگ ب خاب اطرافیان میاد هی سراغ دخترشو میگیره 🥺

اره شایدم اتفاقا بعد مرگ ب خاب اطرافیان میاد هی سراغ دخترشو میگیره 🥺

باید دخترش با روح پدر صحبت کنه بره سر قبر بگه که راحت بره نگران چیزی نباشه واقعاً تاثیر داره این موضوع😔

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

ای وای چه دردناک خدا رحمتش کنه🥺یه مادر حتی اون دنیا هم به فکر بچه هاشه

دیقا 😔😔 خودمم مادرمو از دس دادن خیلی دردناکه مادر هرجا باشه مادره البته ک دخترشم خیلی بی تابی میکنه اخ بمیرم برا تموم دلایی ک داغ مادر دیدن