asheghe_eshghamam مدیر استارتر عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 983 عنوان موهای شوهرم میریزه بیاید لطفا 153 بازدید | 8 پست مثلا صبح که بیدار میشیم رو تخت ۵ ۶ تا تار مو هست بعد دوباره از حمام ک میادم همینطور و حتی حین شستن موهاشم همین طور میگه روزانه ۳۰ ۴۰ تایی میریزه حدودا تغذیشم خوبه هیرویتم گاهی میدم بخوره چیکار کنم قبلا نمیریخت خیلی اعصابش خوردا 1404/08/04 | 00:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanoomguli عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 12633 واییی شوهر منم موهاش میریزه تو حمام خییلی بیشتر میریزهوقتی شامپو میزنه دازه اب میکشه یک عالمه مو میریزه رو زمینبالشت و پتو ام چون سفید نیست خیلی نشون نمیدهشوهرمن خیلی استرس داره 😇
asheghe_eshghamam مدیر استارتر عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 983 واییی شوهر منم موهاش میریزه تو حمام خییلی بیشتر میریزهوقتی شامپو میزنه دازه اب میکشه یک عالمه مو میر ... چیکار کنیم من رو مو حساسم خیلی کچل دوس ندارم😑
khanoomguli عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 12633 چیکار کنیم من رو مو حساسم خیلی کچل دوس ندارم😑 کاری نمیشه کرد واقعا داداشم ک ارثی داره میریزهشوهرمم رژیم گرفت و استرس داشت و کلا تخل پخل شد تهش میرن میکارن حساسیت نشون نده خودشونم ناراحت این موضوعن ولی چکار میشه کردنمیتونن جلوشون رو بگیرن ک 😇
asheghe_eshghamam مدیر استارتر عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 983 کاری نمیشه کرد واقعا داداشم ک ارثی داره میریزهشوهرمم رژیم گرفت و استرس داشت و کلا تخل پخل شد تهش می ... من تازه عروسی کردم اگه مامان و خواهرش بفهمن میدونم قراره هی بگن تقصیر تو
khanoomguli عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 12633 من تازه عروسی کردم اگه مامان و خواهرش بفهمن میدونم قراره هی بگن تقصیر تو بیخیال بگن مهم نباشه براتبگو بخاطر استرس هزینه های عروسیه و..... اصلا توجه نکنحتی پیش شوهرتم حساسیت نشون نده انقدر زود کچل نمیشن🤣 😇
asheghe_eshghamam مدیر استارتر عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 983 بیخیال بگن مهم نباشه براتبگو بخاطر استرس هزینه های عروسیه و..... اصلا توجه نکنحتی پیش شوهرتم حساسیت ... خداکنه نریزه کچل نشن 😄
khanoomguli عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 12633 خداکنه نریزه کچل نشن 😄 🤣🤣حالا بی شوخی ببرش ازمایش بده اگ اهنش بالا نبود فولیکوژن بده بهش یا پرفکتیل 😇